Smoke Game a Lamb Just Like a Pitmaster.
Jehněčí a divoká zvěř se vyrábí pro uzení, a to z různých důvodů. Zatímco jehněčí maso je prosycené tukem a snese intenzivní chuť kouře, divoká zvěř je libová a může vyžadovat trochu přípravy na slano nebo stálé podlévání, aby maso zůstalo vlhké. Zde uvedené receptury byly navrženy tak, aby vašemu masu dodaly chuťový punc, který si zaslouží.
- Difficulty Level
 - All
 - Easy
 - Medium
 - Very Easy
 
64 items
Recepty – zvěřina a jehněčí

Doporučeno tento týden
                
                  Uzený 
Porchetta
                
              
Dokonalá, šťavnatá sváteční pečeně se všemi tradičními dochucovadly umocněnými teplým kouřem. Stejně velký na chuť, jako na oslnění vašich hostů.
Prozkoumejte další recepty
                  SMĚS PRO KAŽDÝ RECEPT
                
Tajemství skvělé chuti jsou naše jedinečné biskety. Vše vyrobeno z čistého, 100% přírodního dřeva, které hoří 100% čistě. Zkuste jeden, vyzkoušejte všechny. Každý recept má svou příchuť.
    
              
            
              
            
              
            
              
            
              
            
              
            
              
            

