Uzený jehněčí Žebra
Jehněčí žebra jsou jedním z nejvíce neuvěřitelně chutných kusů na zvířeti.
Ingredients
Rack Jehněčí břišní žebra
Třít:2 lžíce hnědého cukru
1 lžíce sušeného oregana
2 lžičky lehce rozdrcených semínek kmínu
2 lžičky semínek koriandru lehce rozdrcených
2 ČL černého pepře
2 lžičky soli Volitelné – pokud byste chtěli přidat trochu tepla do tření, máte několik možností, které by fungovaly s třením a ty lze přidat v kombinaci v závislosti na tom, jak pálivý chcete profil chuti:
1 lžička Ancho Chilli vloček
1 lžička Chipotle Chilli vločky
1 lžička chilli v prášku
1 lžička pikantní papriky
Preparation
Metoda:
Odstraňte membránu ze zadní strany žeber. Toto je volitelný krok, ale umožňuje lepší pronikání chuti a příjemnější jídlo.
Žebra pokapeme olivovým olejem nebo trochou horké omáčky. To má pomoci při přilnutí tření.
Smíchejte ingredience a posypte žebra, aby dobře pokryla.
Nechte působit 10-15 minut, aby se tření usadilo a začalo působit své kouzlo.
Nastavte udírnu na 120 C a začněte udit biskety, až budete připraveni přidat žebra. Používáme bisquesty s příchutí Cherry, ale můžete použít jakoukoli příchuť, kterou chcete.
Jakmile se udírna zahřeje, přidejte žebra a nechte udit přibližně 5-6 hodin. Až do vnitřní teploty přibližně 93C.
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now