Smoked Lamb Ribs

Uzený jehněčí Žebra

Dan Shahin

Jehněčí žebra jsou jedním z nejvíce neuvěřitelně chutných kusů na zvířeti.

Ingredients

Rack Jehněčí břišní žebra

Třít:

2 lžíce hnědého cukru

1 lžíce sušeného oregana

2 lžičky lehce rozdrcených semínek kmínu

2 lžičky semínek koriandru lehce rozdrcených

2 ČL černého pepře

2 lžičky soli Volitelné – pokud byste chtěli přidat trochu tepla do tření, máte několik možností, které by fungovaly s třením a ty lze přidat v kombinaci v závislosti na tom, jak pálivý chcete profil chuti:

1 lžička Ancho Chilli vloček

1 lžička Chipotle Chilli vločky

1 lžička chilli v prášku

1 lžička pikantní papriky

Preparation

Metoda:

Odstraňte membránu ze zadní strany žeber. Toto je volitelný krok, ale umožňuje lepší pronikání chuti a příjemnější jídlo.

Žebra pokapeme olivovým olejem nebo trochou horké omáčky. To má pomoci při přilnutí tření.

Smíchejte ingredience a posypte žebra, aby dobře pokryla.

Nechte působit 10-15 minut, aby se tření usadilo a začalo působit své kouzlo.

Nastavte udírnu na 120 C a začněte udit biskety, až budete připraveni přidat žebra. Používáme bisquesty s příchutí Cherry, ale můžete použít jakoukoli příchuť, kterou chcete.

Jakmile se udírna zahřeje, přidejte žebra a nechte udit přibližně 5-6 hodin. Až do vnitřní teploty přibližně 93C.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now