Jídlo Kouření
Proč je studený kouř důležitý?
Vytváření kouře bez tepla je nejlepším způsobem, jak ovládat chuť jakéhokoli uzeného jídla.
Studené uzení je technika používaná k ochucení a konzervaci potravin, zejména masa, ryb a sýrů, vystavením kouři z kuřáckých bisket Bradley food.
Na rozdíl od horkého uzení, při kterém se jídlo vaří tak, jak se udí, studené uzení nezvýší teplotu jídla natolik, aby se uvařilo, ale místo toho napomáhá sušení jídla a dodává kouřovou chuť. To z něj dělá ideální způsob uchovávání potravin, protože nízká teplota a dlouhodobé vystavení kouři brání růstu škodlivých bakterií, plísní a dalších mikroorganismů, které mohou potraviny zkazit.
Co je to masová kúra?
Masová kúra je kombinací soli a cukru. Může být tekutý (solný roztok) nebo hrubý a zrnitý (lék). Může obsahovat mnoho dalších přísad pro zvýraznění chuti nebo konzervaci masa. Masovou kúru koupíte v obchodech s potravinami, masnými potřebami nebo v některých řeznictvích specializovaných na uzeniny a šunky. Můžete si také vyrobit vlastní; ujistěte se však, že máte správný recept na udírnu a znáte správné proporce pro typ výrobku, který udíte.
Dokážete jídlo udit studeným kouřem, aniž byste je předtím vytvrdili?
Ano můžeš. Toto je jeden ze tří způsobů, jak můžete jídlo udit studeným kouřem. Zkuste vyjmout jakýkoli masný výrobek čerstvý z chladírny a udit při co nejnižší teplotě. Nedovolte, aby teplota vašeho kuřáka přesáhla 100 °F. Podle chuti okořeníme nebo marinujeme. Uďte pouze 1 až 2 hodiny a poté vařte jako obvykle. Udržujte klapku v horní části udírny široce otevřenou, protože to pomáhá udržovat nízkou teplotu. To může být trochu složité uprostřed léta, kdy je teplota vzduchu nad 60 stupňů. Nové příchutě, které můžete vytvořit, jsou fantastické.
Kolik stojí kouření s bradley kuřákem?
Cena kouření s Bradley Smoker je asi 1 £/1 EUR za hodinu. To je přibližně stejné jako použití dřevěných kousků zakoupených v obchodě.
Jak Bradley vyrábí ochucené biskety?
To je tajemství. Řekneme vám však, že biskety jsou vyrobeny ze všech přírodních produktů a dřevo, které používáme, je čisté a nebylo použito k jinému účelu, než jsme z něj vyrobili bisketu.
Jak dlouho Bradley vyrábí kuřáky a biskety?
Elektrické udírny vyrábíme pro domácí kuchaře, gurmány a restaurační průmysl od roku 1986. Mnoho nejlepších hotelů a restaurací po celém světě udí svá vlastní jídla pomocí Bradley Smoker. Navštivte naši stránku s recepty nebo Youtube kanál Bradley Smokerdozvědět se více o rozmanitosti potravin, které lze v udírně připravit.
Jaké dřevo se hodí k mořským plodům?
Některé druhy dřeva dávají lepší chuť s různými skupinami potravin. Neexistuje žádné pevné pravidlo, ale zkuste použít bílý ořech nebo mesquite s vepřovým, hovězím nebo červenou zvěřinou. Všechny druhy mořských plodů jsou vynikající s olší, javorem nebo naší vlastní speciální směsí. Ovocná dřeva velmi dobře fungují u drůbeže a sladkovodních ryb. Zkuste použít cherry s divokou kachnou nebo kuřecím masem.
Mohou být bradley Bisquettes použity v jiných kuřácích, BBQ Smokers a Grills?
Ano, máme Bisquettes dostupné ve všech našich příchutích, které si můžete zakoupit v mnoha maloobchodních prodejnách po celé zemi.
Můžete také zakoupit Bradley bisquettes přímo tady.
Jak dlouho běží generátor kouře?
Dokud chcete! Každá bisketa hoří 20 minut, takže jakmile naplníte trubici podavače bisket, máte 8 hodin, než ji budete muset znovu vložit.
Kolik dřevěných bisket se spotřebuje za hodinu?
Každá bisketa hoří 20 minut. Za hodinu se použijí tři biskety.
Proč se moje hruď ukázala jako suchá?
Zkuste podlít nebo použít „mopovou omáčku“, která pomůže udržet vlhkost.
Údržba
Jak mohu kontrolovat vlhkost uvnitř mého kuřáka?
Vlhkost uvnitř udírny můžete ovládat ventilačním otvorem v horní části skříně.
Nezavírejte ventil nahoře úplně, když kouř běží. Omezíme-li pohyb vzduchu uzavřením průduchu, vzduch nemá kam unikat. Vlhkost se začne srážet a někdy uvidíte, že hnědá voda uniká zespodu dvířek. Vlhký, uvězněný vzduch se snaží hledat nejjednodušší cesty ven, protože se neustále rozšiřuje. Když začne proudit zpět do generátoru, pokryje elektroniku, spínače a senzory kondenzací a může způsobit řadu problémů.
Kde mohu koupit náhradní díly pro svého kuřáka?
Chcete-li zakoupit řadu dílů, podívejte se prosím pod naše Stránka dílů a příslušenství nebo kontaktujte náš tým zákaznických služeb pomocí funkce chatu v pravém dolním rohu obrazovky nebo prostřednictvím kontaktujte nás stránku.
Jak zaregistruji svou záruku Bradley Smoker?
Záruku pro svého kuřáka můžete zaregistrovat pomocí našeho Registrační formulář produktu.
Odstraňování problémů
Proč můj kuřák nedosáhne plné teploty?
Je důležité si uvědomit, že naše topná tělesa mají 500 wattů a nejsou navržena pro vysoké teploty. Bradley Smokers jsou vyrobeny tak, aby udržovaly nízké a pomalé teploty vaření. Zde je však několik tipů a věcí, které je třeba poznamenat o teplotě vašeho kuřáka.
- Otevřením dvířek se uvolní teplo uložené uvnitř, což nějakou dobu trvá, než se znovu vytvoří. Snažte se otevírat dveře co nejméně.
- Před vložením jídla do udírny předehřejte. Někteří uživatelé Bradley Smoker zjistili, že předehřívání je o něco vyšší, než při jakém budete vařit.
- Vložte maso do udírny při pokojové teplotě. Zabráníte tak drastickému poklesu teploty, když do udírny vložíte studený kus masa přímo z lednice.
- Chraňte svého kuřáka před větrem a přírodními živly a mimo teploty pod bodem mrazu. Okolní teplota ovlivňuje vnitřní teplotu udírny, takže čím je chladnější, tím déle bude trvat, než se udírna zahřeje.
Pokud požadujete použití prodlužovacího kabelu, ujistěte se, že je odolný a kratší než 20 stop.
- Vařte s otevřeným větracím otvorem, protože se tak uvolní část vlhkosti uvnitř. Je důležité si uvědomit, že byste nikdy neměli vařit s klapkou uzavřenou na více než ¼.
- Pokud vaše topné těleso při zahřívání bliká nebo není při zahřívání svítivě červené, možná budete muset zakoupit náhradní topné těleso.
Pokud máte nějaké problémy s udržováním teploty uvnitř udírny, kontaktujte nás!
Můj kuřák nevydává žádné teplo, co se děje?
Nejprve se ujistěte, že máte kuřák napájen tím, že zajistíte, že jsou všechny kabely pevně připojeny. Za druhé, vezměte svůj krátký a dlouhý napájecí kabel, spojte je dohromady, abyste vytvořili jeden dlouhý napájecí kabel, a zapojte je z kouřové věže (větší jednotka napravo se stojany) přímo do zásuvky. Nechte jej zapojený po dobu 5-10 minut a zkontrolujte, zda vaše topné těleso svítí červeně. Pokud tomu tak není, vyjměte kratší kabel a jednoduše zapojte delší kabel do kouřové věže přímo do zásuvky. Opět nechte působit 5-10 minut a zkontrolujte, zda vaše topné těleso svítí červeně. Pokud vaše topné těleso svítí červeně, můžete mít problém pouze s propojovacím kabelem (kratším napájecím kabelem). Další pomoc získáte na naší zákaznické lince 1-866-508-7514. Pokud vaše topné těleso nesvítí červeně, může být spálené a můžete si objednat nové topné těleso nebo si s námi znovu popovídat zde.
What is causing my smoker temperature fluctuation?
A temperature swing is when your smoker's temperature rises above and sinks below your set temperature on an extreme level. This is unusual but small differences are completely normal and expected, please read below.
NORMAL TEMPERATURE BEHAVIOR
Bradley Smokers heat on an average, very similar to your home oven. This means the temperature will have slight fluctuations, either higher or lower than the set temperature throughout the cook; but over time, the temperature should average out to what you set it to. A home oven does the same thing, producing an average temperature over the course of the run time. So while a home oven shows you the average temperature, which a Bradley Smoker also shows you as the set temperature, but he actual temperature reading that you get on Digital models shows you the real-time temperature of the smoker. To make things slightly more complicated, this real-time temperature is from just one single point in the whole cabinet (where the temperature sensor is located) and so the real-time temperature itself will also fluctuate across the cabinet where you will experience hot spots and cool spots. Remember this is a natural draft smoker with air intake and a air vent for air flow to run through the smoker - it isn't an inclosed fan forced oven.
On good-weather day with low wind, your smoker should fluctuate no more than ±27°F (±15°C).
COMMON CONTRIBUTORS TO TEMPERATURE SWINGS
It’s important to note that our heating elements are 500 watts, and are not designed for high temperatures. Bradley Smokers are crafted to maintain low and slow cooking temperatures. Nonetheless, here are a few tips and things to note about the temperature of your smoker.
- Opening your door releases the heat stored inside, which takes some time to build back up. Try to open the door as little as possible.
- Preheat your smoker before putting your food in it. Some Bradley Smoker users have found preheating slightly higher than you’ll be cooking at helps as well.
- Put your meat into the smoker at room temperature. This prevents the drastic drop in temperature when you place a cold piece of meat into the smoker, directly from the refrigerator.
- Keep your smoker protected from wind and the elements, and out of below freezing temperatures. Ambient temperature affects the internal temperature of your smoker, so the colder it is the longer it will take to heat your smoker.
If you require the use of an extension cord, make sure it is heavy-duty and less than 20 feet long.
- Cook with your vent open, as this releases some of the moisture inside. It is important to note that you should never cook with your damper closed more than ¼.
- If your heating element is flickering while heating up, or is not solid red across when hot, you may need to purchase a replacement heating element.