Rare, Smoky Venison Steak on Rosti

Vzácný, Kouřový zvěřinový steak na Rosti

Sandra Tate

Přiznávám se, že se zdráhám přetáhnout kuřáka Bradleyho z kůlny, když existuje zřetelná možnost, že bude náhlý likvidaci a/nebo to bude foukán, ale pak to může stát za to 10–20 minut Kouření zvěřinového steaku, aby se oběd proměnil v podzimní zjevení.

Ingredients

(Podává 2)

Velká, oloupaná brambora

30 g rozpuštěného másla

Malá mrkev

Sůl a pepř

3 velká rajčata

Olivový olej

Listy špenátu

100 g jemných fazolí

Malý kousek másla

Preparation

Srnčí maso je samozřejmě velmi libové a steak ze zvěřiny si zaslouží být vařený a podávaný zřídka nebo vůbec!

Požádejte svého řezníka o 2 steaky o tloušťce alespoň 1" - ai při této tloušťce budou každý vážit 150 g - ale to stačí, protože chuť je nejlepší.

Postavte Bradley Smoker s půl tuctem dubových bisket na stoh a neohřívejte skříň.

Nechte ho naplnit kouřem, poté položte 2 steaky na mřížku a 10–20 minut uďte, což je dost pro jemnost a dodává chuti další rozměr.

Dát stranou.

(Podává 2)

Předehřejte si troubu na 220°C

Předvařte velký, oloupaný brambor po dobu 12 minut sceďte a vychladněte dostatečně, aby se s ním dalo manipulovat.

Brambory nahrubo nastrouhejte do mísy obsahující 30 g rozpuštěného másla.

Kůra malá mrkev a také jemně nastrouhejte do bramborové mísy a přidejte sůl a pepř, otočením všech zkombinovat.

Ze směsi vytvarujte dvě placičky rosti a dejte je od sebe na máslem vymazaný plech.

Pečte je v troubě 25–30 minut dozlatova a propečené.

Zároveň se posaďte 3 velká rajčata, rozpůlená a odstraněná semínka/jádro, vytlačením palci - jako malé šálky - v malé nádobě vhodné do trouby, posypeme mořskou solí a naplňte olivovým olejem.

Pečte také v troubě, ale vyjměte, jakmile se scvrknou a zbarví.

Obnovte olivový olej pro pozdější použití do salátových dresinků a krátce podávejte zvadlé listy špenátu do každé poloviny.

Udržet v teple.

kuchař 100 g jemných fazolí v osolené vroucí vodě po dobu 3 minut sceďte, promíchejte s trochou rajčatového oleje, aby zesklovatěly, a udržujte v teple.

Kartáčujte si steaky liberálně s olivový olej a dochutíme solí a pepřem.

Zahřejte pánev na kouření a potom opečte steaky celkem 1-2 minuty z každé strany a každých 20 sekund otočte.

Získáte tak skvělou barvu a šťavnatý růžový interiér.

Volně přikryjte fólií a nechte 6 minut odpočívat na teplém místě.

Vraťte pánev na sporák a přidejte 100 ml hovězího vývaru.

Seškrábněte kolem pánve, aby se začlenily zbytky masa, snižte na polovinu a přidejte a malý kousek másla.

Krouživým pohybem zapracujte a nakonec zkontrolujte koření.

Srnčí steak podávejte na rosti, obložte zeleninou a přelijte omáčkou.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now