Uzený jaro Jehněčí Recept
Velikonoce jsou tady a jaro je ve vzduchu! Nic nás nutí myslet na jaro víc než jehněčí. Podávejte s vaší oblíbenou přílohou na jaře!
Ingredients
2 jehněčí regály
Na marinádu:
1 PL olivového oleje
2 stroužky česneku, drcený
2 PL citronové šťávy
3 PL medu
1 ČL sušeného rozmarýnu
1 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
2 lžíce čerstvé máty, mleté
2 lžíce košer soli
1 šálek vody
Bikety s příchutí Bradley – jablko
Preparation
Smíchejte ingredience na marinádu.
Ořízněte z fazolí maso, pokud rošty již nebyly „frenched“ a odstraňte membránu.
Jehněčí maso vložíme do nádoby a zalijeme marinádou, dáme do lednice a necháme přes noc marinovat.
Následující den předehřejte udírnu na 200-225 °F pomocí bisket s příchutí Bradley Apple Flavor.
Jehněčí maso vyjmeme z marinády a opláchneme pod studenou vodou.
Osušte a nastříkejte nebo natřete lehkou vrstvou oleje.
Kouřte asi hodinu, nebo dokud nedosáhnete vnitřní teploty 135 °F pro medium rare (méně času pro rare a více, pokud dáváte přednost well done).
Vyjměte z udírny a nechte odpočinout.
Nakrájejte stojan a podávejte s oblíbenou jarní přílohou!
Recept od: Lena Clayton