Smoked Rack of Lamb on plate with carrots and potatoes for Easter Dinner

Uzený jaro Jehněčí Recept



Velikonoce jsou tady a jaro je ve vzduchu! Nic nás nutí myslet na jaro víc než jehněčí. Podávejte s vaší oblíbenou přílohou na jaře!

Ingredients

2 jehněčí regály

Na marinádu:

1 PL olivového oleje

2 stroužky česneku, drcený

2 PL citronové šťávy

3 PL medu

1 ČL sušeného rozmarýnu

1 lžíce čerstvé petrželky, nasekané

2 lžíce čerstvé máty, mleté

2 lžíce košer soli

1 šálek vody

Bikety s příchutí Bradley – jablko

Preparation

Smíchejte ingredience na marinádu.

Ořízněte z fazolí maso, pokud rošty již nebyly „frenched“ a odstraňte membránu.

Jehněčí maso vložíme do nádoby a zalijeme marinádou, dáme do lednice a necháme přes noc marinovat.

Následující den předehřejte udírnu na 200-225 °F pomocí bisket s příchutí Bradley Apple Flavor.

Jehněčí maso vyjmeme z marinády a opláchneme pod studenou vodou.

Osušte a nastříkejte nebo natřete lehkou vrstvou oleje.

Kouřte asi hodinu, nebo dokud nedosáhnete vnitřní teploty 135 °F pro medium rare (méně času pro rare a více, pokud dáváte přednost well done).

Vyjměte z udírny a nechte odpočinout.

Nakrájejte stojan a podávejte s oblíbenou jarní přílohou!

Recept od: Lena Clayton