Uzený Žabí nohy
Apple / javorová uzená kůže a oříznuté žáby. Tento základní recept na uzené žáby překvapí vaše chuťové pohárky. Doporučujeme hledat největší žabí nohy, které najdete pro kouření. Malé žáby se těžko kouří, protože mají tendenci vařit příliš rychle, než má kouř šanci ochutnat maso. Pokud máte malé žabí nohy, doporučujeme místo toho, abychom se je snažili kouřit, náš recept na grilované žáby. Kouř na nohou žáby, spárovaný s kořením rub, z něj dělá pochoutku, kterou budete chtít zkusit znovu a znovu. Neváhejte a přizpůsobte si koření podle svých představ nebo s tím, co máte v kuchyni. Cajun nebo kořeněné koření se uzelo s uzenými žábami.
Ingredients
12+ Čerstvě ulovených býčích žab
Slaná voda
Česnek a bylinky vetřete nebo vetřete dle výběru. Ideální je potírat kuře, ale může to být i jemné potírání vepřového masa
Kreolské máslo Tony Cachere
3 lžičky olivového oleje
1 lžička Worcesteru
Preparation
Po úpravě nohou, odstranění kůže a odstranění z těla solný roztok ve slané vodě po dobu nejméně 2 hodin, až 24 hodin.
Po prvních 30 minutách vyměňte solanku. Jakmile budete spokojeni s dobou nálevu, marinujte žabí stehýnka ve směsi kreolského másla, olivového oleje, utřete a dalšího koření po dobu 2-4 hodin.
Nastavte udírnu na 225 F s jablkovým dřevem.
Udit 3-4 hodiny, nebo dokud maso nespadne od kosti.
Užívat si!