Uzený kýčovitý Zvěřina Hole
Jen se chci podělit o můj uzenou sýrovou zvěřinu Snack holí recept spolu s nějakou pomocí staré staré pana Bacona a HI Mountain Spice Kit. Pro tento recept můžete použít jakýkoli sýr místo vysoké teploty, pokud nestavíte svého kuřáka, aby překročil 190 stupňů. Pamatujte, že sýr s vysokým teplotou je drahý. Někteří lidé si mohou myslet, že je to těžké vyskytovat, ale nemyslel jsem si to. Použil jsem Gander Mountain 5# Vertical Stifer a je to mnohem snazší, pokud máte nějakou pomoc. Vysadím dolu a vložím je do chladničky, abych si mohl užít kdykoli. Mohu vám říci, že zůstanou dobře po dobu 4 měsíců v lednici. Ale nejsem si jistý, zda vydrží déle, protože se brzy u nás jedly. Doufám, že to zkusíte někdy při dalším (nebo prvním) kouření.
Ingredients
8 liber zvěřiny
2 libry Kunzler Original Bacon (sůl, cukr, fosforečnan sodný, erythorbát sodný, dusitan sodný)
Obojí smícháme na mlýnku na maso
4 papričky jalapeño (bez semínek) nakrájené nadrobno
16 uncí vašeho oblíbeného strouhaného sýra (v samostatné misce)
2 1/2 šálku vody
2,5 lžičky hi mountain koření na LIbru = 20,5 lžičky
2 lžičky hi mountain kúry na LIbru = 20 lžiček
Preparation
Maso nalijte rozpuštěnou tekutou směsí a promíchejte.
Věci v kolagenovém obalu
Umístěte do lednice na 4 až 24 hodin (je v tom více než dostatek léku, aby bylo možné okamžitě udit)
Vaření/kouření:
Nechte tyčinky dosáhnout pokojové teploty
Nastavte Bradley digital na 130 stupňů F (54,4 C) a nechte tyčinky schnout 2 hodiny ve skříni (bez misky na vodu)
Zvyšte teplotu na 145 až 150 F (62,8 °C až 65,5 °C) a začněte kouřit s třešňovými bisketami po dobu 2 hodin (s miskou na vodu)
Zvyšte teplotu na 160F (71,1C) a vařte další 2 hodiny
Zvyšte teplotu na 170F (76,7C) až 180F (82,2C)
Vložte teploměrovou sondu do horní 1/3 tyčinky svačiny (ne příliš vysoko ani příliš nízko)
Pokračujte ve vaření, dokud nedosáhnete hodnoty 155F (68,3C).
V tomto okamžiku je vytáhněte a nechte je sedět při pokojové teplotě po dobu 1-2 hodin (bude pokračovat ve vaření až do 160 F).