Uzený jehněčí s bourbon cibule colée
Ingredients
10 až 12 jehněčích kolínek
Marináda:
120 ml (4 oz) bourbonu
420 ml (14 uncí) červeného vína
15 ml (1 polévková lžíce) mletého česneku
30 ml (2 lžíce) každého rozmarýnu, hrubě mletý černý pepř a sůl.
Bourbon Cibule Coulée:
6 velkých cibulí nakrájených na plátky
60 ml (1/4 c) olivového oleje
30 ml (2 polévkové lžíce) černého pepře
120 ml (1/2 c) bourbonu
Preparation
V misce smícháme ingredience na marinádu.
Jehněčí kolínka dejte do kastrolu a jehněčí kolínka zalijte marinádou.
Zakryjte a občas otočte, aby se v chladničce po dobu 24 hodin.
Vyjměte jehněčí kolínka z marinády a položte na naolejované udírny.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 110 °C (225 °F).
Při použití bisket s příchutí Javor kouřte/vařte přibližně 4 hodiny, v závislosti na venkovních povětrnostních podmínkách.
Bourbon Cibule Coulée:
V malém hrnci s olivovým olejem, solí a pepřem orestujte na sporáku na středním plameni cibuli.
Když cibule začne měknout, přidejte bourbon a vařte, dokud cibule nezměkne.