Smoked Lamb with Bourbon Onion Coulée

Uzený jehněčí s bourbon cibule colée



Ingredients

10 až 12 jehněčích kolínek

Marináda:

120 ml (4 oz) bourbonu

420 ml (14 uncí) červeného vína

15 ml (1 polévková lžíce) mletého česneku

30 ml (2 lžíce) každého rozmarýnu, hrubě mletý černý pepř a sůl.

Bourbon Cibule Coulée:

6 velkých cibulí nakrájených na plátky

60 ml (1/4 c) olivového oleje

30 ml (2 polévkové lžíce) černého pepře

120 ml (1/2 c) bourbonu

Preparation

V misce smícháme ingredience na marinádu.

Jehněčí kolínka dejte do kastrolu a jehněčí kolínka zalijte marinádou.

Zakryjte a občas otočte, aby se v chladničce po dobu 24 hodin.

Vyjměte jehněčí kolínka z marinády a položte na naolejované udírny.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 110 °C (225 °F).

Při použití bisket s příchutí Javor kouřte/vařte přibližně 4 hodiny, v závislosti na venkovních povětrnostních podmínkách.

Bourbon Cibule Coulée:

V malém hrnci s olivovým olejem, solí a pepřem orestujte na sporáku na středním plameni cibuli.

Když cibule začne měknout, přidejte bourbon a vařte, dokud cibule nezměkne.