Smoked Bison Meatballs and Butternut Squash Soup

Uzený Bison Meatballs a polévka z ořešáku



Vystřelte kuřáka, jeho čas polévky! Toto je jeden z těch receptů, které můžete doslova použít jako základnu a hrát si s ním odtud. Zjistil jsem, že přidání divokého proteinu a zásoby do něj skutečně přispívá k hloubce a těle chuti. Neváhejte použít to, co chcete, ale s tím opravdu miluji bizona. Sladkost bizona hraje dobře s ořešáckým squashem a jablkem!

Ingredients

1 dýně pryskyřníkovitá (postačí jakákoli dýně) – zbavená semínek a oloupaná

1 Žlutý pnion – oloupaný a nakrájený na kostičky

1 jablko – oloupané a nakrájené na kostičky

1 Velká mrkev – oloupaná a nakrájená na kostičky

2 stroužky česneku – rozdrcený

1 Whole Birds Eye Chili – stopka odstraněna

1 PL kmínového prášku

1 PL čerstvého tymiánu

1 ČL soli

4 šálky bizonové pažby nebo jiné pažby, kterou chcete použít

3-4 Zubří klobása – odstraňte obal a nakrájejte na stejné kousky

Obloha – pražené piniové oříšky, čerstvé opečené krutony, smažená šalvěj, olivový olej

Preparation

Nastartujte svůj Bradley Smoker na 320ºF (160ºC) a rozběhněte své pivní puky!

Veškerou připravenou zeleninu dejte na stojan nebo dva a dejte stranou. Bizonovou klobásu nakrájejte na stejné kousky, odstraňte střívka a rukama z nich tvarujte kuličky. Umístěte masové kuličky na stojan. Jakmile se udírna zahřeje, přidejte rošty a nechte vařit asi 30-40 minut. Vnitřní teplota masové kuličky by měla být zhruba 150-155ºF. Vyjměte z udírny a nechte vychladnout.

Do hrnce přidejte vývar a veškerou uzenou zeleninu. Nechte dojít k varu a vařte, dokud zelenina nezměkne.

Pomocí ponorného mixéru rozmixujte dohladka. Bude to trvat několik minut. Pokud pyré trochu zhoustne, přidejte špetku vývaru, abyste ho zředili na konzistenci, kterou hledáte!

Přidejte koření a ochutnejte. Podle toho upravte. Přidejte své bizoní masové kuličky!

Podávejte s oblohou dle vlastního výběru.

UŽÍVAT SI!!!

Recept od: Cory Walby – zkušební kuchyně v sobotu večer