Uzený Kachna se starým čedarem Apple A smíšený zelený salát
Vyzkoušejte tuto uzenou kachnu s jablkem, extra starým čedarem a smíšeným zeleným salátem. Je to zdravý a chutný způsob, jak jíst zeleninu. Po kouření kachních prsou není moc dělat. Stačí hodit krychlové maso do velké mísy a položte na talíř nějaké smíšené zelené. Top s celerem, jablkami, cibuli a čedarem. Před podáváním pokapejte salátovým dresinkem.
Ingredients
2 Kachní prsa bez kostí
6 šálků smíšené zeleniny
3 řapíkatý celer, nakrájené na plátky
2 jablka (královská gala, red delicious), sušená a nakrájená na kostky
1 Sladká cibule, nakrájená na tenké plátky
1 šálek extra starého čedaru nakrájeného na ½” kostky
½ šálku salátové zálivky (sladká cibule nebo mák)
Bisquettes s příchutí Bradley – třešeň, javor, pekan nebo jiná ovocná dřeva
Preparation
Kachní prsa položte na udírnu.
Nastavte udírnu na 250 °F pomocí příchutí třešně, pekanového ořechu, javoru nebo jiných sušenek podle vašeho výběru.
Uďte kachnu asi 2½ – 3 hodiny nebo dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 150 °F.
Kachnu dejte vychladit do lednice. Po vychladnutí oloupejte slupku a nakrájejte na malé kostičky.
Salát sestavte tak, že na talíř položíte míchanou zeleninu. Navrch dejte celer, jablka, cibuli, čedar a nakrájenou kachnu. Zalijte salátovým dresinkem.
Sloužit.