Smoked Duck With Apple Old Cheddar And Mixed Greens Salad

Uzený Kachna se starým čedarem Apple A smíšený zelený salát



Vyzkoušejte tuto uzenou kachnu s jablkem, extra starým čedarem a smíšeným zeleným salátem. Je to zdravý a chutný způsob, jak jíst zeleninu. Po kouření kachních prsou není moc dělat. Stačí hodit krychlové maso do velké mísy a položte na talíř nějaké smíšené zelené. Top s celerem, jablkami, cibuli a čedarem. Před podáváním pokapejte salátovým dresinkem.

Ingredients

2 Kachní prsa bez kostí

6 šálků smíšené zeleniny

3 řapíkatý celer, nakrájené na plátky

2 jablka (královská gala, red delicious), sušená a nakrájená na kostky

1 Sladká cibule, nakrájená na tenké plátky

1 šálek extra starého čedaru nakrájeného na ½” kostky

½ šálku salátové zálivky (sladká cibule nebo mák)

Bisquettes s příchutí Bradley – třešeň, javor, pekan nebo jiná ovocná dřeva

Preparation

Kachní prsa položte na udírnu.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí příchutí třešně, pekanového ořechu, javoru nebo jiných sušenek podle vašeho výběru.

Uďte kachnu asi 2½ – 3 hodiny nebo dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 150 °F.

Kachnu dejte vychladit do lednice. Po vychladnutí oloupejte slupku a nakrájejte na malé kostičky.

Salát sestavte tak, že na talíř položíte míchanou zeleninu. Navrch dejte celer, jablka, cibuli, čedar a nakrájenou kachnu. Zalijte salátovým dresinkem.

Sloužit.