Plate of smoked Cornish game hen

Uzený Cornish Game Hens



Tento recept dělá perfektní speciální večeři pro malou rodinu. Nebo to můžete připravit, když chcete přidat dotek elegance na večeři. Budete používat běžné koření, které pravděpodobně máte po ruce, abyste vytvořili lahodnou alternativu k pečenému kuře nebo krůti. Je to jednoduchý recept, který nevyžaduje marinování a menší ptáci budou vařit rychleji než kuře nebo krůtí.

Ingredients

2 slepice cornwallské zvěřiny

2 lžíce másla, rozpuštěného

1 lžička soli

2 lžičky černého pepře

1 lžíce bazalky

1 lžička oregano

1 lžička tymiánu

1 lžička cayenne

Bradley Smoker Hickory biskety

Preparation

Poklepejte slepice zvěřiny Cornish a potřete je máslem.

Smíchejte koření a potřete všechny ptáky.

Spusťte udírnu s bílými sušenkami (puky) při 275 °F, dokud vnitřní teplota nedosáhne 180 °F.

Ihned podávejte s požadovanými přílohami.