Uzený Oktober Fest Venison Bratwurst Recept
Oktober Fest v Německu je slavnost, která se blíží srdcím většiny Němců a lidí po celém světě. Oktober Fest spočívá hlavně ze dvou věcí: pít hodně piva a jíst hodně Bradwurstu.
Takže tady je váš recept na víkend Oktoberfestu: uzený Bradwurst !!
Užívat si!
Ingredients
5 liber vepřové plec
5 lb zvěřiny (los, jelen, antilopa) nebo (telecí maso)
1 Pt. hustá šlehačka
1 velké vejce
3 PL soli
2 lžíce cukru
1 PL bílého mletého pepře
1 ČL mletého mušle
1 ČL mletého koriandru
1 ČL mletého muškátového oříšku
32 mm vepřová střeva
Preparation
Veškeré maso umelte přes a ⅜ talíř. Namleté maso vložíme do mělké pánve a dáme do lednice na 38-40ºF na hodinu.
Smetanu, vejce a všechny zbývající ingredience rozmícháme a důkladně promícháme. Masovou pastu vyndejte z lednice a vše důkladně promíchejte.
Věci vkládejte do střívka vepřového kroucením na 4-5 délkách.
Nechte klobásu přes noc vychladit, aby se rozvinula chuť.
Přesuňte se do předehřátého 130ºF Bradley Smoker. Kouřte při 130ºF po dobu jedné hodiny a zvyšte teplotu na 140ºF, abyste kouřili další hodinu. Přerušte kouř a zvyšte teplotu na 170 ° F. Když je vnitřní teplota klobásy na 160 °F, klobása je hotová.
Vyjměte z Bradley Smoker a vložte do lázně s ledovou vodou. Vyjměte ji z ledové lázně, když vnitřní teplota klobásy klesne na 110ºF.
POZNÁMKA: Ke sledování vnitřní teploty klobásy je nutný digitální teploměr Bradley. To vám zabrání otevřít dveře vašeho
kuřák, což způsobuje tepelné ztráty při kontrole vnitřní teploty klobásy.