alt="grilled sausages"

Uzený Oktober Fest Venison Bratwurst Recept



Oktober Fest v Německu je slavnost, která se blíží srdcím většiny Němců a lidí po celém světě. Oktober Fest spočívá hlavně ze dvou věcí: pít hodně piva a jíst hodně Bradwurstu.

Takže tady je váš recept na víkend Oktoberfestu: uzený Bradwurst !!

Užívat si!

Ingredients

5 liber vepřové plec

5 lb zvěřiny (los, jelen, antilopa) nebo (telecí maso)

1 Pt. hustá šlehačka

1 velké vejce

3 PL soli

2 lžíce cukru

1 PL bílého mletého pepře

1 ČL mletého mušle

1 ČL mletého koriandru

1 ČL mletého muškátového oříšku

32 mm vepřová střeva

Preparation

Veškeré maso umelte přes a  talíř. Namleté maso vložíme do mělké pánve a dáme do lednice na 38-40ºF na hodinu.

Smetanu, vejce a všechny zbývající ingredience rozmícháme a důkladně promícháme. Masovou pastu vyndejte z lednice a vše důkladně promíchejte.

Věci vkládejte do střívka vepřového kroucením na 4-5 délkách.

Nechte klobásu přes noc vychladit, aby se rozvinula chuť.

Přesuňte se do předehřátého 130ºF Bradley Smoker. Kouřte při 130ºF po dobu jedné hodiny a zvyšte teplotu na 140ºF, abyste kouřili další hodinu. Přerušte kouř a zvyšte teplotu na 170 ° F. Když je vnitřní teplota klobásy na 160 °F, klobása je hotová.

Vyjměte z Bradley Smoker a vložte do lázně s ledovou vodou. Vyjměte ji z ledové lázně, když vnitřní teplota klobásy klesne na 110ºF.

POZNÁMKA: Ke sledování vnitřní teploty klobásy je nutný digitální teploměr Bradley. To vám zabrání otevřít dveře vašeho
kuřák, což způsobuje tepelné ztráty při kontrole vnitřní teploty klobásy.