Smoked Bear Jambalaya

Uzený Bear Jambalaya Recept



Poté, co váš medvědí pečeně vychází z kuřáka, jste připraveni připravit tento uzený recept na medvědí Jambalaya. Dostane něžnou a šťavnatou texturu, která se roztaví v ústech.

Tento recept pochází z úžasné Amandy Lynn Mayhew. Je jednou z nejlepších lovců žen v oboru, hostitelkou Just Hunt a Bradleyho kuřáka.

Ingredients

1 lb medvědí pečeně, nakrájené na plátky (uzené po dobu 5 hodin pomocí Hickory Flavour Bisquettes)

4 šálky nakrájené mrkve

½ šálku zelené cibulky

½ šálku pažitky

4 šálky rýže

½ šálku nakrájené bílé cibule

5 šálků hovězího vývaru

Preparation

Poté, co medvědí pečínku vytáhnete z udírny (recept zde), vložte ji do pomalého hrnce na 4 hodiny na vysokou teplotu, abyste získali jemnou a šťavnatou texturu, která se vám rozpustí v ústech.

Bílou cibuli, mrkev a ½ šálku hovězího vývaru dejte na pánev s pokličkou a vařte do měkka. Přidejte medvědí maso, rýži a zbývající hovězí vývar. Nechte vařit asi 35 minut nebo dokud všechny tekutiny nevyschnou.

Hotové jídlo posypeme zelenou cibulkou a pažitkou. Pokud chcete, posypte jambalaya prameny čerstvé petrželky pro prezentaci.

Recept od: Amanda Lynn Mayhew