Uzený Bear Jambalaya Recept
Poté, co váš medvědí pečeně vychází z kuřáka, jste připraveni připravit tento uzený recept na medvědí Jambalaya. Dostane něžnou a šťavnatou texturu, která se roztaví v ústech.
Tento recept pochází z úžasné Amandy Lynn Mayhew. Je jednou z nejlepších lovců žen v oboru, hostitelkou Just Hunt a Bradleyho kuřáka.
Ingredients
1 lb medvědí pečeně, nakrájené na plátky (uzené po dobu 5 hodin pomocí Hickory Flavour Bisquettes)
4 šálky nakrájené mrkve
½ šálku zelené cibulky
½ šálku pažitky
4 šálky rýže
½ šálku nakrájené bílé cibule
5 šálků hovězího vývaru
Preparation
Poté, co medvědí pečínku vytáhnete z udírny (recept zde), vložte ji do pomalého hrnce na 4 hodiny na vysokou teplotu, abyste získali jemnou a šťavnatou texturu, která se vám rozpustí v ústech.
Bílou cibuli, mrkev a ½ šálku hovězího vývaru dejte na pánev s pokličkou a vařte do měkka. Přidejte medvědí maso, rýži a zbývající hovězí vývar. Nechte vařit asi 35 minut nebo dokud všechny tekutiny nevyschnou.
Hotové jídlo posypeme zelenou cibulkou a pažitkou. Pokud chcete, posypte jambalaya prameny čerstvé petrželky pro prezentaci.
Recept od: Amanda Lynn Mayhew