Uzený a grilovaný Venison Burger Recept
Hledáte chutný zvrat na svém klasickém hamburgeru? Vyzkoušejte tento recept na pozemní zvěřinu Burger! Tyto hamburgery jsou v Bradley kuřáku s biskuttety a kořeněné ručně a kořeněné cibulkou, hořčicí a solí, a poté se zakončily na grilu pro šťavnatý a chutný hamburger. Top s uzenou cibulkou, houbami, čedarem nebo sýrem Monterey Jack, slaninou a vaše oblíbené hamburgerové polevy pro lahodné jídlo.
Ingredients
500 G (1 lb) mleté zvěřiny (nebo náhrada mletého masa)
1 Středně velká jemně nakrájená cibule
15 ml (1 polévková lžíce) soli
15 ml (1 polévková lžíce) hořčice
Pepř podle chuti
1 vejce
Preparation
Vejce rozklepněte ve velké skleněné míse do hladka.
Přidejte maso, sůl a cibuli.
Míchejte dohromady, dokud není velmi dobře promícháno.
Dejte na 1 až 2 hodiny do lednice, aby maso ztuhlo.
Vyjměte z lednice a ručně vytvarujte 5 až 6 stejně velkých placiček na hamburger.
Umístěte na vymaštěné mřížky Bradley Smoker a posypte pepřem podle chuti.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 90 °C (200 °F).
Pomocí bisket s příchutí Hickory umístěte stojany s placičkami do Bradley Smoker a vařte/uřte. ¼ na ½ hodinu.
Vyjměte z Bradley Smoker a umístěte na rozpálený gril, abyste dokončili vaření.
Porce:
Pro další chuťové požitky:
Udit plátky cibule a houby podél hamburgery.
Ozdobte čedarem nebo sýrem Monterey jack, podle potřeby slaninou a oblíbenými hamburgery, jako jsou rajčata nebo hlávkový salát.
Podávejte uvnitř velkých křupavých hamburgerových bochánků nebo plátků grilovaného česnekového chleba. Toto bude váš nejchutnější a nejšťavnatější herní burger všech dob!