Smoked And Grilled Venison Burger Recipe

Uzený a grilovaný Venison Burger Recept



Hledáte chutný zvrat na svém klasickém hamburgeru? Vyzkoušejte tento recept na pozemní zvěřinu Burger! Tyto hamburgery jsou v Bradley kuřáku s biskuttety a kořeněné ručně a kořeněné cibulkou, hořčicí a solí, a poté se zakončily na grilu pro šťavnatý a chutný hamburger. Top s uzenou cibulkou, houbami, čedarem nebo sýrem Monterey Jack, slaninou a vaše oblíbené hamburgerové polevy pro lahodné jídlo.

Ingredients

500 G (1 lb) mleté zvěřiny (nebo náhrada mletého masa)

1 Středně velká jemně nakrájená cibule

15 ml (1 polévková lžíce) soli

15 ml (1 polévková lžíce) hořčice

Pepř podle chuti

1 vejce

Preparation

Vejce rozklepněte ve velké skleněné míse do hladka.

Přidejte maso, sůl a cibuli.

Míchejte dohromady, dokud není velmi dobře promícháno.

Dejte na 1 až 2 hodiny do lednice, aby maso ztuhlo.

Vyjměte z lednice a ručně vytvarujte 5 až 6 stejně velkých placiček na hamburger.

Umístěte na vymaštěné mřížky Bradley Smoker a posypte pepřem podle chuti.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 90 °C (200 °F).

Pomocí bisket s příchutí Hickory umístěte stojany s placičkami do Bradley Smoker a vařte/uřte. ¼ na ½ hodinu.

Vyjměte z Bradley Smoker a umístěte na rozpálený gril, abyste dokončili vaření.

Porce:

Pro další chuťové požitky:

Udit plátky cibule a houby podél hamburgery.

Ozdobte čedarem nebo sýrem Monterey jack, podle potřeby slaninou a oblíbenými hamburgery, jako jsou rajčata nebo hlávkový salát.

Podávejte uvnitř velkých křupavých hamburgerových bochánků nebo plátků grilovaného česnekového chleba. Toto bude váš nejchutnější a nejšťavnatější herní burger všech dob!