alt="grilled venison recipe"

Uzený Zobrazovací backstrap (Loin) Recept



V závislosti na tom, kolik kouřového chuti chcete, můžete použít disk své vlastní touhy. Použil jsem Hickory. Spusťte kuřák generátor. Zavřete dveře a zajistěte, aby teplota stoupala zpět na přibližně 200 ° F.

Umístěte zadní popruh na spodní stojan kuřáka Bradley s vodní pánví na difuzoru tepla, plný vody.

Asi po 3 a půl hodinách v kuřáku zkontrolujte jádro teploty masa. 160 ° F bude mít médium velmi chutné a něžné řez masa.

Užívat si!

Ingredients

3 šálky jablečné šťávy nebo jablečného moštu (ne octa)

3 až 5 uncí rumu nebo bourbonu

Třít:

3 lžíce česnekových granulí nebo 3 nebo 4 stroužky česneku rozdrcené a nasekané

1 ČL soli

2 PL hnědého cukru

2 ČL vloček červené papriky nebo dobré směsi paprik

2 ČL ochucené soli (okořeníme a okořeníme dle chuti)

1 až 2 lb silné nakrájené slaniny

Preparation

Umístěte zádový popruh do galonového sáčku na zip a přidejte jablečný džus a rum. Uzavřete sáček a protřepejte obsah. Poté dejte na 2 až 3 hodiny do lednice. Přes noc je také v pořádku!

Koření smícháme a před uzením necháme stranou na potření.

Až budete připraveni udit (kuřák předehřátý na 200ºF), sejměte zadní popruh ze sáčku a nechte okapat v cedníku.

Osušte papírovou utěrkou a položte na talíř nebo plech, potřete směsí koření povrch zádového popruhu a zcela zakryjte.

Úplně obalíme slaninou a zajistíme párátky.