alt="moose meatloaf"

Uzený Moose Meatloaf Recept



Pokud jste dosud nebyli přesvědčeni, že byste se měli zabývat lovem losů, budete se postavit přes okraj. Pro mnohé je přinesení domů velký býčí losnou příležitostí jednou za život.

První věc, kterou si pamatujete, když lov losů je, že jsou obrovské, což vysvětluje, proč jsou nejvyhledávanějším velkým herním zvířetem na Aljašce. Sklizeň losů znamená, že máte někde mezi 500-700 liber masa na rukou, nemluvě o těžkých parohech.

Je to hodně masa, které se dostane do hlubokého zmrazení, což znamená, že budeš jíst poměrně pravidelně. Pokud nevyhazujete některé z toho chutného masa příteli, který pomohl vytáhnout tu obrovskou věc z hor!

Ingredients

2 lb pozemní los

1 malá cibule nakrájená

½ nakrájené papriky

½ šálku suché strouhanky

2 PL česnekového prášku

½ lžičky mleté šalvěje

1 ČL košer soli

2 PL worcesterské omáčky

 ½ šálku kečupu

2 vejce

 ½ šálku mléka

Preparation

Předehřejte si Bradley na 250 °F. Doporučujeme použít mesquite nebo dubové biskety.

Ve velké míse smíchejte následující ingredience a důkladně promíchejte holýma rukama. Sekanou vložte do zapékací mísy s vysokými stranami a vytvarujte pořádný bochník.

Udit 1 hodinu, pak sekanou vyndejte a oddělte od pekáče. V tomto okamžiku bude sekaná schopna stát sama. Umístěte sekanou na udírnu, která umožní kouři prosávat maso zespodu.

Kouřte další 2 hodiny. Před krájením a podáváním se ujistěte, že vnitřní teplota dosahuje 160 °F.