Smoked Hot Sausage Recipe

Uzený Horká klobása Recept



Tento recept je pro 50#, pro 25# střih v 1/2 pro jeleny a los.

Ingredients

30# Z libového jelena, losa nebo losa

15# vepřových bostonských zadků (BNLS)

2,5# vepřového hřbetního tuku. "Tohle je nejdůležitější!"

Koření:

0,50 košer sal

0,25 Hrubě mletý pepř. Pokud si nemůžete brousit vlastní, podívejte se do místního obchodu s potravinami.

0,15 česneková sůl

0,16 Drcená červená paprika

0,08 bílý pepř

0,24 kajenský pepř

Paprika je možnost (dodá barvu a chuť)

Preparation

Namelte své divoké maso a vepřové maso dohromady a ujistěte se, že obojí dobře spojíte.

Smíchejte všechna vaše suchá koření do velké mísy.

Poté do suché směsi přidejte 3 šálky horké vody. Dobře promíchejte! (Volba: 4 o/z tekutého kouře lze použít na 50 # masa.)

Přidejte směs k masu a dobře promíchejte, znovu směs rozdrťte.

Přikryjte a nechte 4 dny stát v chlazeném stavu.

Tuto klobásu můžete nacpat do vepřových střívek nebo ovcí.

  • U vepřových střev je uzení/vařte 6 hodin.
  • U ovčích střev udit/vařit 2,5 – 3,5 hodiny.