Smoked Deer or Steak Sticks Recipe

Uzený Jelen nebo steak Recept na tyčinky



Tento recept na uzené jeleny nebo steaky je velmi snadný a je pro ty nové kouření v chladu. Recept je velmi všestranný, protože můžete používat hovězí maso nebo hru. Pak se můžete rozhodnout, zda je dáváte přednost péči na pánvi brojleru nebo je kouřit. Pokud si vyberete kouření, zkuste biskettety Hickory a kouř po dobu 6 až 8 hodin při 200 F.

Ingredients

1 lb mletý steak nebo mletý jelen

1 ½ ČL soli nebo zjemňovače, pokud je k dispozici (Morton's Tenderquick) (7½ lžičky)

1 lžička tekutého kouře (5 lžic)

¾ ČL čerstvě mletého černého pepře (3¾ lžičky)

½ ČL hořčičného semínka (2½ ČL)

½ ČL fenyklových semínek - mírně rozdrcených (2½ lžičky)

¼ ČL semínka anýzu (1¼ ČL)

¼ Tsp česnekový prášek (1¼ lžičky)

1 krabice 1/16 pouzdro

Toto je pro 5 lb recept

Preparation

Pokud jde o zvěřinu (jelení maso), namelte 1 lb zvěřiny a ½ lb vepřové maso.

Dobře promíchejte a spojte všechny ingredience, míchejte, dokud se důkladně nespojí.

Dejte směs do mísy a přikryjte. Dejte přes noc do lednice.

Pořiďte si elektrický mlýnek nebo ruční mlýnek s ucpávkovým nástavcem a nejmenší ucpávkou.

Střevo vložte do teplé vody a nechte změknout.

Nasuňte plášť na trysku plničky a otočte konec pláště.

Začněte pomalu plnit střívko, dokud nedosáhnete požadované délky.

Odřízněte a zatočte konec. Pečeme nebo udí tyčinky.

Pokud pečete na brojlerové pánvi, pečte na 200 stºF po dobu 3 až 4 hodin s mírně otevřenými dvířky trouby.

Pokud kouříte, použijte hickory chipsy nebo piliny v elektrické udírně nebo obyčejné udírně a kuřte 6 až 8 hodin při 200ºF.