Uzený Wild Boar Recept
Kouření Wild Boar je neuvěřitelný zážitek. Existují různé názory na to, jak správně kouřit maso. Experimentujte a bavte se.
Ingredients
1 šálek kuchyňské soli na 1 galon vody
Jemné aroma lze do masa přidat přidáním cukru (½ šálku na 1 galon vody), stroužků česneku, cibule, bobkových listů, kuliček pepře, bylinek nebo čehokoli jiného.
Preparation
Smíchejte a míchejte vodu a sůl, dokud se nerozpustí.
U velkých množství možná budete muset zahřát vodu, aby se sůl rozpustila.
Pokud lák ohřejete, před přidáním masa ji ochlaďte.
Přidáme maso a necháme několik hodin v lednici odležet.
Basting:
Poslouží téměř jakákoli tekutina, pokud má nízký obsah cukru. Cukr se rychle připaluje, takže polevy a BBQ omáčky (které jsou nabité cukrem) přidávejte pouze během posledních 20 minut vaření.
Barding:
Další technika je pokrytí masa tučnou slaninou nebo jinými tuky během pečení.
Kouření v kuřákovi:
Předehřejte na 200 °F – 225 °F. Kouř za 1½ – 2 hodiny na libru při použití dřeva mesquite.
Pokud chcete kouřovou příchuť, použijte udírnu první 1 – 2 hodiny, aby se do masa vdechla kouřová příchuť.
Maso zabalte do alobalu a dopečte. To lze provést buď v udírně nebo v troubě. Pochutnáte si na nádherném kousku uzeného kance.