Ground Teriyaki Venison Jerky Recipe

Uzená země teriyaki Zvěřina trhaná Recept



Historicky bylo trhané maso primárním prostředkem ochrany před chlazením. Skutečný trhnutí je sušené maso, které bylo dříve ořezáno těžkým solným roztokem. Ve skutečnosti slovo „škubnutí“ pochází ze starého španělského slova „charqui“, což znamená sušené maso.

Ingredients

1 kg (2 lb) mleté zvěřiny

30 ml (2 polévkové lžíce) kuchyňské soli

30 ml (2 polévkové lžíce) hnědého cukru

60 ml (4 polévkové lžíce) teriyaki omáčky

Volitelné koření pepř

Preparation

Rukama vmícháme všechny ingredience do mletého masa rovnoměrně a důkladně.

Dejte přes noc do lednice.

Druhý den ráno použijte trhací pistoli nebo naválejte maso na nudličky o tloušťce maximálně 3/16′ a položte na vymazané udírenské tácy.

Způsob kouření:

Vložte do Bradley Smoker pomocí bisket s příchutí Special Blend. Při teplotě ne vyšší než 55 °C až 65 °C (140 °F až 150 °F) kouřte asi 4 hodiny. Do odkapávací nádoby nedávejte vodu a ujistěte se, že klapka na horní straně udírny Bradley Smoker je široce otevřená.

Sloužit:

To by mohlo být považováno za „lehké“ trhané, protože dodává chuť trhaniny bez veškeré soli. Podáváme jako předkrm nebo svačinu. Bude žvýkací jako tradiční trhanec.

Zvěřinu nahraďte jakýmkoli mletým červeným masem, jako je hovězí nebo buvolí.