Venison Smoked Beans Recipe

Zvěřina Uzené fazole recept



Hledáte přepnutí své hry BBQ? Náš recept na uzených fazolí je nutností! Jmenová kousky zvěřiny se mísí s dokonale uzenými fazolemi pro jídlo, které je vydatné, chutné a určitě zapůsobí.

Ingredients

250 ml (1 c) zvěřiny nakrájené na kostičky (Poznámka: Lze nahradit jiným masem, jako je hovězí nebo vepřové)

6 nakrájených plátků slaniny

500 g (1 lb) vařených fazolí

1 červená paprika nakrájená na kostičky

1 cibule nakrájená nadrobno

15 ml (1 polévková lžíce) worcesterské omáčky

15 ml (1 polévková lžíce) dijonské hořčice

5 ml (1 lžička) chilli (více či méně podle vaší chuti)

250 ml (1 c) kečupu

65 ml (¼ c) hnědého cukru

125 ml (½ c) melasy

Preparation

Ve velké míse důkladně promíchejte všechny ingredience.

Nalijte do skleněné nebo keramické zapékací mísy o rozměrech 23 cm x 33 cm (9″x13″).

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 105 °C (225 °F).

Umístěte zapékací misku do Bradley Smoker na horní mřížku.

Pomocí bisket s příchutí pecan vařte/uďte přibližně 3 až 4 hodiny.

Míchejte jednou za ½ hodiny po dobu první 1½ hodiny. Možná budete chtít vypnout generátor kouře po první 1½ hodině, ale pokračujte ve vaření fazolové směsi.

Sloužit:

K nasátí šťávy z uzených fazolí ze zvěřiny je potřeba jen trochu víc než zelený salát a křupavý bochník nebo kukuřičný chléb.