Zvěřina Uzené fazole recept
Hledáte přepnutí své hry BBQ? Náš recept na uzených fazolí je nutností! Jmenová kousky zvěřiny se mísí s dokonale uzenými fazolemi pro jídlo, které je vydatné, chutné a určitě zapůsobí.
Ingredients
250 ml (1 c) zvěřiny nakrájené na kostičky (Poznámka: Lze nahradit jiným masem, jako je hovězí nebo vepřové)
6 nakrájených plátků slaniny
500 g (1 lb) vařených fazolí
1 červená paprika nakrájená na kostičky
1 cibule nakrájená nadrobno
15 ml (1 polévková lžíce) worcesterské omáčky
15 ml (1 polévková lžíce) dijonské hořčice
5 ml (1 lžička) chilli (více či méně podle vaší chuti)
250 ml (1 c) kečupu
65 ml (¼ c) hnědého cukru
125 ml (½ c) melasy
Preparation
Ve velké míse důkladně promíchejte všechny ingredience.
Nalijte do skleněné nebo keramické zapékací mísy o rozměrech 23 cm x 33 cm (9″x13″).
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 105 °C (225 °F).
Umístěte zapékací misku do Bradley Smoker na horní mřížku.
Pomocí bisket s příchutí pecan vařte/uďte přibližně 3 až 4 hodiny.
Míchejte jednou za ½ hodiny po dobu první 1½ hodiny. Možná budete chtít vypnout generátor kouře po první 1½ hodině, ale pokračujte ve vaření fazolové směsi.
Sloužit:
K nasátí šťávy z uzených fazolí ze zvěřiny je potřeba jen trochu víc než zelený salát a křupavý bochník nebo kukuřičný chléb.