Smoked Slow Bear on plate served with fresh vegetables and other sides

Pomalu kouřil Medvěd Recept



Tento recept pochází z úžasné Amandy Lynn Mayhew. Je jednou z nejlepších lovců žen v oboru a hostitelem Just Hunt. A Bradley kuřák.

Ingredients

2 libry medvědí pečeně, oříznuté a nakrájené na ½ palce

Solanka:

1 šálek hnědého cukru

½ šálku sójové omáčky

½ šálku vody

2 lžíce košer soli

Biskety s příchutí Bradley – Hickory

Preparation

Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na lák a do směsi vložte okrájenou a nakrájenou medvědí pečínku.

Mísu zakryjte plastovou fólií a dejte do lednice až na 8 hodin.

Plátky medvědí pečeně vyjměte z nálevu a osušte.

Nastavte svůj Bradley Smoker na 285 °F a kouřte po dobu 6-8 hodin (nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F) pomocí Bradley Hickory Flavour Bisquettes.

Podávejte s jakoukoli čerstvou zeleninou nebo přílohou a vychutnejte si s tímto jemným a šťavnatým pomalu uzeným medvědem s nádechem sladkosti.

Recept od: Amanda Lynn Mayhew