Pomalu kouřil Medvěd Recept
Tento recept pochází z úžasné Amandy Lynn Mayhew. Je jednou z nejlepších lovců žen v oboru a hostitelem Just Hunt. A Bradley kuřák.
Ingredients
2 libry medvědí pečeně, oříznuté a nakrájené na ½ palce
Solanka:
1 šálek hnědého cukru
½ šálku sójové omáčky
½ šálku vody
2 lžíce košer soli
Biskety s příchutí Bradley – Hickory
Preparation
Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na lák a do směsi vložte okrájenou a nakrájenou medvědí pečínku.
Mísu zakryjte plastovou fólií a dejte do lednice až na 8 hodin.
Plátky medvědí pečeně vyjměte z nálevu a osušte.
Nastavte svůj Bradley Smoker na 285 °F a kouřte po dobu 6-8 hodin (nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F) pomocí Bradley Hickory Flavour Bisquettes.
Podávejte s jakoukoli čerstvou zeleninou nebo přílohou a vychutnejte si s tímto jemným a šťavnatým pomalu uzeným medvědem s nádechem sladkosti.
Recept od: Amanda Lynn Mayhew