Plněné a uzené Moose Heart Recept
Nahraďte jakékoli jiné druhy srdce, po kterých si přejete.
Ingredients
1 losí srdce (rozdělené podélně)
Sůl a pepř podle chuti
500 ml (2 c) strouhanky chleba nebo sušenky
125 g (¼ lb) vepřové klobásy
65 ml (¼ c) nasekané cibule
125 ml (½ c) univerzální mouky
65 ml (4 polévkové lžíce) rostlinného oleje
1 ml (⅛ lžičky) pepře
3 ml (½ lžičky) šalvěje
15 ml (1 polévková lžíce) mleté petrželky
500 ml (2 c) vody
5 ml (1 lžička) hovězího základu
Preparation
Umyjte srdce, odřízněte všechen tuk a odstraňte tepny.
Namočte na půl hodiny do studené slané vody.
Sceďte a osušte.
Vnějšek srdíčka potřete olejem a celé srdce posypte solí a pepřem podle chuti.
V misce smíchejte strouhanku, klobásu, šalvěj a petržel.
Naplňte vnitřní prohlubeň strouhankovou směsí a srdce svažte nebo napíchněte zpět k sobě.
Srdce obalte v mouce a poté jej opékejte na rozpálené pánvi s olejem, dokud nebude mít srdce zlatohnědou barvu.
Přeneste srdce z pánve na naolejovaný rošt na udírnu.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 120 °C (250 °F).
Pomocí bisket s příchutí Hickory umístěte stojan do Bradley Smoker a uďte/vařte až 8 hodin. Možná budete chtít po 4 hodinách generátor kouře vypnout, ale pokračujte ve vaření.
Pokud chcete, udělejte ze zbylé mouky a vymažte pánev řídkou omáčku, kterou můžete podávat se srdcem.