Stuffed & Smoked Moose Heart Recipe

Plněné a uzené Moose Heart Recept



Nahraďte jakékoli jiné druhy srdce, po kterých si přejete.

Ingredients

1 losí srdce (rozdělené podélně)

Sůl a pepř podle chuti

500 ml (2 c) strouhanky chleba nebo sušenky

125 g (¼ lb) vepřové klobásy

65 ml (¼ c) nasekané cibule

125 ml (½ c) univerzální mouky

65 ml (4 polévkové lžíce) rostlinného oleje

1 ml (⅛ lžičky) pepře

3 ml (½ lžičky) šalvěje

15 ml (1 polévková lžíce) mleté petrželky

500 ml (2 c) vody

5 ml (1 lžička) hovězího základu

Preparation

Umyjte srdce, odřízněte všechen tuk a odstraňte tepny.

Namočte na půl hodiny do studené slané vody.

Sceďte a osušte.

Vnějšek srdíčka potřete olejem a celé srdce posypte solí a pepřem podle chuti.

V misce smíchejte strouhanku, klobásu, šalvěj a petržel.

Naplňte vnitřní prohlubeň strouhankovou směsí a srdce svažte nebo napíchněte zpět k sobě.

Srdce obalte v mouce a poté jej opékejte na rozpálené pánvi s olejem, dokud nebude mít srdce zlatohnědou barvu.

Přeneste srdce z pánve na naolejovaný rošt na udírnu.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 120 °C (250 °F).

Pomocí bisket s příchutí Hickory umístěte stojan do Bradley Smoker a uďte/vařte až 8 hodin. Možná budete chtít po 4 hodinách generátor kouře vypnout, ale pokračujte ve vaření.

Pokud chcete, udělejte ze zbylé mouky a vymažte pánev řídkou omáčku, kterou můžete podávat se srdcem.