Duck Breast Pastrami

Duck Breast Pastrami

Dan Shahin

Kachní pastrami je velmi podobné běžným hovězím pastrami, ale má hlubší chuť a neodolatelnou bohatost.

Ingredients

4 kachní prsa

4 litry vody

175 g Morton's Kosher

Sůl 100 g

Hnědý cukr 12 g

Růžová vytvrzovací sůl

5 stroužků česneku, rozdrcených

2 1/2 lžíce nakládacího koření

1 lžíce extra panenského olivového oleje

4 lžíce rumu Pastrami

Pastrami Rub:

1 lžíce černého pepře

1 polévková lžíce popraskaných semínek koriandru

½ lžičky koriandrového prášku

½ lžíce hnědého cukru

1 lžička papriky

1 lžička česnekového prášku

1 lžička cibulového prášku

½ lžičky hořčičných semínek

½ lžičky hořčice v prášku

Preparation

Metoda:

K přípravě láku smíchejte hnědý cukr, růžovou sůl, košer sůl, česnek, nakládací koření a 2 litry vody. Přiveďte k varu a vařte za stálého míchání, dokud se cukr a sůl zcela nerozpustí. Nechte zcela vychladnout.

Jakmile je lák úplně vychladlý, přidejte kachní prsa, aby byla zcela ponořená, přikryjte a dejte na 5 dní do lednice.

Po 5 dnech vytvrzení opláchněte kachní prsa studenou vodou, osušte a umístěte na mřížku nezakrytou v lednici asi na 2-4 hodiny.

Nastavte udírnu na 110 °C pomocí bisket s příchutí třešňového dřeva.

Každé kachní prso pokapejte olivovým olejem a posypte pastrami po celé kachně, dobře přikryjte.

Jakmile má udírnu teplotu, přidejte kachní prsa.

Kouřte 1,5-2 hodiny, dokud vnitřní teplota nedosáhne 73 °C.

Nakrájejte a každý v lahodném kachním pastrami sendviči s hořčicí a kysaným zelím nebo jakkoli si to chcete vychutnat.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now