Southwest Smoked Venison Recipe

Jihozápadní kouřil Zvěřina



Ingredients

2,5 kg (5 lb) srnčí pečeně

Třít:

0 ml (2 lžíce) papriky

15 ml (1 polévková lžíce) chilli papričky, mletý kmín, mletý koriandr, cukr a sůl

10 ml (2 lžičky) sušené hořčice, tymián, kari a kajenský pepř

guacamole:

1 avokádo, oloupané a vypeckované

90 ml (1/3 c) zakysané smetany

60 ml (1/4 c) nasekaného čerstvého koriandru

15 ml (1 polévková lžíce) limetkové šťávy

4 až 6 kapek horké omáčky

Sůl a pepř na dochucení

Preparation

Smíchejte ingredience a vmasírujte do jelení pečeně.

Zakryjte plastovým obalem a dejte do chladničky na 6 až 8 hodin nebo přes noc.

Vyjměte z lednice a nechte 30 minut odstát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).

Srnčí pečínku vložte do Bradley Smoker a pomocí bisket s příchutí Mesquite udělte/vařte přibližně 4 až 6 hodin.

Sloužit:

Smíchejte všechny přísady guacamole v mixéru nebo kuchyňském robotu a rozmixujte do hladka. Zvěřinu necháme 5 minut odstát, nakrájíme a podáváme s guacamole.