Jihozápadní kouřil Zvěřina
Ingredients
2,5 kg (5 lb) srnčí pečeně
Třít:
0 ml (2 lžíce) papriky
15 ml (1 polévková lžíce) chilli papričky, mletý kmín, mletý koriandr, cukr a sůl
10 ml (2 lžičky) sušené hořčice, tymián, kari a kajenský pepř
guacamole:
1 avokádo, oloupané a vypeckované
90 ml (1/3 c) zakysané smetany
60 ml (1/4 c) nasekaného čerstvého koriandru
15 ml (1 polévková lžíce) limetkové šťávy
4 až 6 kapek horké omáčky
Sůl a pepř na dochucení
Preparation
Smíchejte ingredience a vmasírujte do jelení pečeně.
Zakryjte plastovým obalem a dejte do chladničky na 6 až 8 hodin nebo přes noc.
Vyjměte z lednice a nechte 30 minut odstát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).
Srnčí pečínku vložte do Bradley Smoker a pomocí bisket s příchutí Mesquite udělte/vařte přibližně 4 až 6 hodin.
Sloužit:
Smíchejte všechny přísady guacamole v mixéru nebo kuchyňském robotu a rozmixujte do hladka. Zvěřinu necháme 5 minut odstát, nakrájíme a podáváme s guacamole.