How to Make Jalapeno Smoked Venison Backstrap

Jak přimět Jalapeno kouřit Zobrazovací backstrap



Připravte se na ošetření narozenou příchutí s těmito neodolatelnými slaninami zabalenými zvěřinovými backstrap kousnutí. Jedkový backstrap je marinován v šťávě jalapeño pro další kop a je naplněn krémovým sýrem jalapeño, přelitý nakrájeným jalapeñosem a odborně zabalený do slaniny. Tyto kousnutí v Bradley Smokerovi, které jsou uloženy k dokonalosti, jsou směsí kouřových, kořeněných a pikantních chutí, které vás budou vrátit k dalšímu.

Ingredients

Marinujte hřbet ve šťávě jalapeño

Smetanový sýr Jalapeňo

Slanina

Preparation

*Před vytvořením tohoto receptu marinujte hřbet zvěřiny ve šťávě jalapeno*

Položte marinovaný zádový popruh a přidejte do něj lžíci plnou smetanového sýra jalapeno.

Na smetanový sýr položte 2 kusy nakrájených jalapenos a přeložte maso, dokud se nezavře.

Zabalte hřbet, smetanový sýr a směs jalapeno ve slanině a vložte do ní párátko.

Vložte slaninu do udírny Bradley na 2½ hodin, při 320 °F (160 °C).

Jakmile budou hotové, vytáhněte je a užívejte si!

Recept od: Wade Middleton