![How to Make Jalapeno Smoked Venison Backstrap](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/Screen-Shot-2021-10-14-at-10.38.42-AM_183c004c-f4d9-4a1d-8b62-8a9f1ae71d12.png?v=1694092103&width=1500)
Jak přimět Jalapeno kouřit Zobrazovací backstrap
Připravte se na ošetření narozenou příchutí s těmito neodolatelnými slaninami zabalenými zvěřinovými backstrap kousnutí. Jedkový backstrap je marinován v šťávě jalapeño pro další kop a je naplněn krémovým sýrem jalapeño, přelitý nakrájeným jalapeñosem a odborně zabalený do slaniny. Tyto kousnutí v Bradley Smokerovi, které jsou uloženy k dokonalosti, jsou směsí kouřových, kořeněných a pikantních chutí, které vás budou vrátit k dalšímu.
Ingredients
Marinujte hřbet ve šťávě jalapeño
Smetanový sýr Jalapeňo
Slanina
Preparation
*Před vytvořením tohoto receptu marinujte hřbet zvěřiny ve šťávě jalapeno*
Položte marinovaný zádový popruh a přidejte do něj lžíci plnou smetanového sýra jalapeno.
Na smetanový sýr položte 2 kusy nakrájených jalapenos a přeložte maso, dokud se nezavře.
Zabalte hřbet, smetanový sýr a směs jalapeno ve slanině a vložte do ní párátko.
Vložte slaninu do udírny Bradley na 2½ hodin, při 320 °F (160 °C).
Jakmile budou hotové, vytáhněte je a užívejte si!
Recept od: Wade Middleton