How to make Smoked Venison Ham

Jak udělat kouř Venison Ham



Tato lahodná uzená šunka jelena bude život na všech večírcích! S různými ingrediencemi je tato uzená jelenová šunka něco, na co si nechcete nechat ujít.

Ingredients

Zadní laň běloocasá

3 sáčky HuntChef Ham Kit

5-6 bisket

Preparation

Vezměte si sáčky se šunkou a nasypte je do velké vany s vlažnou vodou, pokračujte v přidávání šunky do vany.

Vezměte ostrou jehlu injekční stříkačky a naneste směs vody a šunky a vstříkněte ji do šunky, postupujte takto několikrát.

Vyjměte šunku a vložte ji do velké válcové mísy, pokračujte v nalévání solného roztoku vodou se šunkou a přidejte 1 litr ledu.

Směs šunky a slaného nálevu dejte na pět dní do lednice.

Vytáhněte směs šunky a slaného nálevu, položte ji na stojan a nechte na stojanu jeden den odležet.

Vložte šunku do udírny Bradley P-10. Nastavte teplotu na 225ºF (107ºC) a otevřete ventilační otvory na prvních 3,5 hodiny.

Zavřete větrací otvory na poslední 1,5 hodiny.

Vytáhněte šunku, nakrájejte ji a užívejte si!

Recept od: HuntChef- HuntChef