How to Make Smoked Bacon Venison Hamburgers

Jak udělat kouř Venisonová hamburgery slaniny



Připravte se na vychutnání odvážných příchutí těchto kouřových hamburgerů uzených zvěřiny. Masové masové masové maso, zvěřinové hamburgerové maso, je marinováno přes noc, je zakončeno slanou slaninou, dusenou v BBQ omáčce (přidejte nějaké papriky jalapeno pro další kop) a poté odborně kouří při 300 ° F. Když se sýr roztaví přes dokonale vařené placičky, budete ošetřeni hamburgerem, který bude určitě uspokojit vaše touhy.

Ingredients

1 lb srnčího hamburgerového masa marinovaného přes noc

Kousky slaniny

Bbq omáčka

Sýr

Preparation

Na srnčí hamburger přidejte 2-3 kousky slaniny.

Na každou burgerovou placičku přidejte BBQ omáčku. (Pokud chcete do svého burgeru více nakopnout, přidejte papričky jalapeňo).

Umístěte své placičky na stojan a vložte je do udírny a udělte ji při 300 F (149 C) a nastavte časovač na poloviční dobu.

Jakmile jsou placičky hotové, položte na ně pár plátků sýra, zavřete udírnu a nechte sýr rozpustit.

Jakmile se sýr rozpustí, vyndejte placičky a užívejte si!

Recept od: Wade Middleton