Uzený Medvěda pečeně Recept na holandskou troubu
Pokud máte rádi dobrý lov na podzimní medvěda, pak máte pravděpodobně pěknou malou mezipaměť medvěda masa, která se ve svém mrazáku a čeká, až ho budete jíst. Pokud ano, zde je jeden dobrý způsob, jak jej použít s přáteli a rodinou.
Samozřejmě, pokud nemáte v mrazáku žádné staré medvědí maso, budete se těšit na zabalení svého dalšího medvěda na vzrušujícím jarním lovu!
Než se ponoříme do receptu, existuje několik věcí, které si můžete poznamenat o medvědí maso. Zatímco medvědi a prasata nesouvisejí, jejich maso je podobné v tom, že mají vysoký obsah tuku a obsahují trichinózu. Takže pokud jde o vaření medvěda, pomyslete na to jako vaření vepřového masa.
Ingredients
5 liber medvědí pečeně, ořezané
Bazalka, česnek, ocet a vodní marináda
2 lb brambor - oloupané/nakrájené na plátky
1 lb baby mrkve
2 cibule – nakrájené na čtvrtky
10 stroužků sloního česneku
2 celerová žebra – nakrájená na tenké plátky
1 snítka čerstvého rozmarýnu
1 snítka čerstvého tymiánu
2 PL černého pepře
2 PL černého hořčičného semínka - drceného
4 lžíce Worcestershire
3 lžíce Nuoc Mam
2 Sušené tabasco papričky, drcené
Preparation
Předehřejte svůj Bradley Smoker na 225 °F s použitím bisquette Mesquite Flavour jako kuřáckého prostředku.
Marinovanou pečínku vložíme do udírny a vaříme 4 hodiny. Ujistěte se, že zachytáváte kapky odkapávací miskou, abyste si je nechali na později.
Vyjměte pečínku z udírny a vložte ji do velké holandské trouby. Přidejte všechny zbývající ingredience včetně odkapané pánve a pečte 1 hodinu v troubě nastavené na 325 °F. Když je zelenina měkká a maso dosáhlo vnitřní teploty alespoň 170 °F v nejtlustším bodě, pečeně je hotovo.
Přidejte mouku do holandské trouby a vytvořte hustou omáčku (volitelně).
Okamžitě podávejte a užívejte!