Smoked Bear Roast Dutch Oven Recipe

Uzený Medvěda pečeně Recept na holandskou troubu



Pokud máte rádi dobrý lov na podzimní medvěda, pak máte pravděpodobně pěknou malou mezipaměť medvěda masa, která se ve svém mrazáku a čeká, až ho budete jíst. Pokud ano, zde je jeden dobrý způsob, jak jej použít s přáteli a rodinou.

Samozřejmě, pokud nemáte v mrazáku žádné staré medvědí maso, budete se těšit na zabalení svého dalšího medvěda na vzrušujícím jarním lovu!

Než se ponoříme do receptu, existuje několik věcí, které si můžete poznamenat o medvědí maso. Zatímco medvědi a prasata nesouvisejí, jejich maso je podobné v tom, že mají vysoký obsah tuku a obsahují trichinózu. Takže pokud jde o vaření medvěda, pomyslete na to jako vaření vepřového masa.

Ingredients

5 liber medvědí pečeně, ořezané

Bazalka, česnek, ocet a vodní marináda

2 lb brambor - oloupané/nakrájené na plátky

1 lb baby mrkve

2 cibule – nakrájené na čtvrtky

10 stroužků sloního česneku

2 celerová žebra – nakrájená na tenké plátky

1 snítka čerstvého rozmarýnu

1 snítka čerstvého tymiánu

2 PL černého pepře

2 PL černého hořčičného semínka - drceného

4 lžíce Worcestershire

3 lžíce Nuoc Mam

2 Sušené tabasco papričky, drcené

Preparation

Předehřejte svůj Bradley Smoker na 225 °F s použitím bisquette Mesquite Flavour jako kuřáckého prostředku.

Marinovanou pečínku vložíme do udírny a vaříme 4 hodiny. Ujistěte se, že zachytáváte kapky odkapávací miskou, abyste si je nechali na později.

Vyjměte pečínku z udírny a vložte ji do velké holandské trouby. Přidejte všechny zbývající ingredience včetně odkapané pánve a pečte 1 hodinu v troubě nastavené na 325 °F. Když je zelenina měkká a maso dosáhlo vnitřní teploty alespoň 170 °F v nejtlustším bodě, pečeně je hotovo.

Přidejte mouku do holandské trouby a vytvořte hustou omáčku (volitelně).

Okamžitě podávejte a užívejte!