alt="burger and potato chips"

Uzený Venison Bacon Cheeseburgers Pro recept na pamětní den



Každý, kdo kdy byl na Wendy's, ví, co je JBC. Dnes vám představíme jiný druh hamburgeru - VBC a je to mnohem lepší.

Zvuková slaninová cheeseburger je skvělá změna od běžných hovězích placiček a perfektním způsobem, jak využít jakékoli zbylé zvahy z loňského lov.

Co je činí tak skvělými? Lidé vždy hledají způsoby, jak používat své jelenové maso, a obvykle se z něj nedělat do hamburgerů, protože jsou obvykle trochu suché. Tento recept to všechno změní. To jsou některé z nejchutnějších, nejsladších hamburgerů, jaké kdy budete mít.

Bude se vám to tolik líbit, v budoucnu rozdrtíte více jelenového masa, poté, co uvidíte a voní, které tyto VBC vycházejí z grilu!

Ingredients

1 kg (2,2 lbs) zvěřiny – mleté

6 plátků slaniny - mleté

2 šalotky - mleté

30 ml (2 lžíce) olivového oleje

15 ml (1 polévková lžíce) worcesterské omáčky

15 ml (1 polévková lžíce) nasekané čerstvé petrželky

5 ml (1 lžička) mletého česneku

Špetka košer soli

Špetka čerstvě mletého černého pepře

1 vejce - rozšlehané

6 hamburgerových buchet

Preparation

Příprava:

Na rozpálené pánvi opečte slaninu do křupava. Když je to hotové, nasypte slaninu a tuk do žáruvzdorné mísy.

Do stejné pánve přidejte olivový olej, česnek a šalotku. Vařte, dokud nebude voňavý a měkký, a přidejte do mísy obsahující slaninu a tuk.

Po vychladnutí přidáme mletou zvěřinu a ostatní zbývající ingredience. Míchejte rukama, dokud se ingredience rovnoměrně nespojí. Nechte v chladu, dokud nebudete připraveni tvořit placičky.

Způsob vaření:

Předehřejte gril Bradley na středně vysokou teplotu.

Vytvarujte 6 silných hamburgerových placiček a grilujte na požadovanou propečenost, přičemž těsně před sejmutím z rozpáleného grilu přidejte plátek sýru čedar.

Podávejte na opečené hamburgerové housce se všemi vašimi oblíbenými polevami včetně (ale nejen) čerstvého salátu, nakrájených rajčat a červené cibule!