Uzený Venison Bacon Cheeseburgers Pro recept na pamětní den
Každý, kdo kdy byl na Wendy's, ví, co je JBC. Dnes vám představíme jiný druh hamburgeru - VBC a je to mnohem lepší.
Zvuková slaninová cheeseburger je skvělá změna od běžných hovězích placiček a perfektním způsobem, jak využít jakékoli zbylé zvahy z loňského lov.
Co je činí tak skvělými? Lidé vždy hledají způsoby, jak používat své jelenové maso, a obvykle se z něj nedělat do hamburgerů, protože jsou obvykle trochu suché. Tento recept to všechno změní. To jsou některé z nejchutnějších, nejsladších hamburgerů, jaké kdy budete mít.
Bude se vám to tolik líbit, v budoucnu rozdrtíte více jelenového masa, poté, co uvidíte a voní, které tyto VBC vycházejí z grilu!
Ingredients
1 kg (2,2 lbs) zvěřiny – mleté
6 plátků slaniny - mleté
2 šalotky - mleté
30 ml (2 lžíce) olivového oleje
15 ml (1 polévková lžíce) worcesterské omáčky
15 ml (1 polévková lžíce) nasekané čerstvé petrželky
5 ml (1 lžička) mletého česneku
Špetka košer soli
Špetka čerstvě mletého černého pepře
1 vejce - rozšlehané
6 hamburgerových buchet
Preparation
Příprava:
Na rozpálené pánvi opečte slaninu do křupava. Když je to hotové, nasypte slaninu a tuk do žáruvzdorné mísy.
Do stejné pánve přidejte olivový olej, česnek a šalotku. Vařte, dokud nebude voňavý a měkký, a přidejte do mísy obsahující slaninu a tuk.
Po vychladnutí přidáme mletou zvěřinu a ostatní zbývající ingredience. Míchejte rukama, dokud se ingredience rovnoměrně nespojí. Nechte v chladu, dokud nebudete připraveni tvořit placičky.
Způsob vaření:
Předehřejte gril Bradley na středně vysokou teplotu.
Vytvarujte 6 silných hamburgerových placiček a grilujte na požadovanou propečenost, přičemž těsně před sejmutím z rozpáleného grilu přidejte plátek sýru čedar.
Podávejte na opečené hamburgerové housce se všemi vašimi oblíbenými polevami včetně (ale nejen) čerstvého salátu, nakrájených rajčat a červené cibule!