Smoky Stuffed Avocado's

Smoky plněné Avokádo



Tyto kouřové plněné avokádové jsou jedním z oblíbených předkrmů mé rodiny. Jednoho dne jsem se inspiroval, když jsem šel do svého místního obchodu s potravinami a oni měli prodej na avokádech. Právě jsem dostal svého nového kuřáka a měl jsem chvilku. Podíval jsem se na svého kuřáka a pak zpět na pytel avokádů, který ležel na mém pultu. Myslel jsem si, co by se mohlo pokazilo s kouřovými plněnými avokády. Měl jsem tak pravdu, s nimi se nemůžete pokazit ... .. Každá rodina, která je to oblíbené a nutností na našem stole.

Ingredients

4-6 avokáda

5 zelené cibule

4 lžíce strouhaného sýra čedar

½ Blok smetanového sýra

⅓ Šálek strouhanky

1 polévková lžíce Bone Suckin' Sauce zeleninové koření

Nastavení Bradley Smoker:

Doba vaření: 60 minut

Doba kouření: 60 minut

Teplota vaření: 230ºF

Příchuť Wood Bisquette: Mesquite

Preparation

Přednastavení Bradley Smoker na uvedená nastavení.

Opláchněte avokádo pod studenou vodou a nakrájejte na poloviny.

Vyjměte semena z avokáda (Buďte opatrní, pokud se rozhodnete použít jakýkoli ostrý předmět).

Do mísy přidejte smetanový sýr a strouhanku. Mixujte dohromady asi 15 sekund.

Naplňte každý otvor po avokádu 1 polévkovou lžící. směs smetanového sýra a navrch posypeme sýrem čedar.

Zelenou cibuli opláchněte pod studenou vodou a nakrájejte cibuli na tenké plátky. Tip: Zelenou nať můžete nakrájet a přidat navrch pro extra chuť. Na avokádo rovnoměrně posypte pár plátků.

Každé avokádo posypte zeleninovým kořením.

Udit 60 minut a ihned podávat.

Užívat si!

Recept od: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now