Smoky plněné Avokádo
Tyto kouřové plněné avokádové jsou jedním z oblíbených předkrmů mé rodiny. Jednoho dne jsem se inspiroval, když jsem šel do svého místního obchodu s potravinami a oni měli prodej na avokádech. Právě jsem dostal svého nového kuřáka a měl jsem chvilku. Podíval jsem se na svého kuřáka a pak zpět na pytel avokádů, který ležel na mém pultu. Myslel jsem si, co by se mohlo pokazilo s kouřovými plněnými avokády. Měl jsem tak pravdu, s nimi se nemůžete pokazit ... .. Každá rodina, která je to oblíbené a nutností na našem stole.
Ingredients
4-6 avokáda
5 zelené cibule
4 lžíce strouhaného sýra čedar
½ Blok smetanového sýra
⅓ Šálek strouhanky
1 polévková lžíce Bone Suckin' Sauce zeleninové koření
Nastavení Bradley Smoker:
Doba vaření: 60 minut
Doba kouření: 60 minut
Teplota vaření: 230ºF
Příchuť Wood Bisquette: Mesquite
Preparation
Přednastavení Bradley Smoker na uvedená nastavení.
Opláchněte avokádo pod studenou vodou a nakrájejte na poloviny.
Vyjměte semena z avokáda (Buďte opatrní, pokud se rozhodnete použít jakýkoli ostrý předmět).
Do mísy přidejte smetanový sýr a strouhanku. Mixujte dohromady asi 15 sekund.
Naplňte každý otvor po avokádu 1 polévkovou lžící. směs smetanového sýra a navrch posypeme sýrem čedar.
Zelenou cibuli opláchněte pod studenou vodou a nakrájejte cibuli na tenké plátky. Tip: Zelenou nať můžete nakrájet a přidat navrch pro extra chuť. Na avokádo rovnoměrně posypte pár plátků.
Každé avokádo posypte zeleninovým kořením.
Udit 60 minut a ihned podávat.
Užívat si!
Recept od: Moody Foodie Tulsa
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now