Jim Beam Smoked Black Beans and Corn recipe

Jim paprsek kouřil Černé fazole a kukuřice



Zdravé a skvělé ochutnávky, které slouží čtyřem. Dubové dřevo whisky zvyšuje chuť a vůni.

Ingredients

1 libra slaniny, nakrájená na malé kousky

2 cibule, nakrájené na kostičky

4-6 papriček jalapeno, zbavených jádřinců a nakrájených na jemné kostičky

2 plechovky černých fazolí, opláchnuté a okapané

2 plechovky kukuřice, okapané

1 1/2 šálku hnědého cukru

2 1/2 šálků kečupu

2 lžíce worcesterské omáčky

1/4 šálku bourbonu Jim Beam

1 lžička soli

1 lžička česnekového prášku

2 lžičky chilli prášek

1/2 lžičky hořčičného prášku

1/2 lžičky kajenského pepře

1/2 lžičky černého pepře

Preparation

Na pánvi na středním plameni opečte slaninu, dokud není propečená a nezačne křupavá. Vypusťte asi polovinu tuku a přidejte cibuli a papričky jalapeno. Vařte za častého míchání, dokud cibule a paprika nezměknou. Dát stranou.

Nastavte udírnu na 250-275 F pomocí dřevěných bisket Jim Beam.

Smíchejte zbývající ingredience ve velké míse a vmíchejte směs slaniny, cibule a papričky jalapeno. Rozložte do velké alobalové pánve na lasagne nebo jiného plechu, který lze vložit do udírny.

Umístěte pánev na lasagne na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley. Kouřte asi 3 hodiny. Omáčka by měla začít trochu houstnout a vydávat nádhernou vůni. Během uzení jednou nebo dvakrát promíchejte.

Whisky
Dub

Whisky Oak Biquette pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.

Shop Now