Jim paprsek kouřil Černé fazole a kukuřice
Zdravé a skvělé ochutnávky, které slouží čtyřem. Dubové dřevo whisky zvyšuje chuť a vůni.
Ingredients
1 libra slaniny, nakrájená na malé kousky
2 cibule, nakrájené na kostičky
4-6 papriček jalapeno, zbavených jádřinců a nakrájených na jemné kostičky
2 plechovky černých fazolí, opláchnuté a okapané
2 plechovky kukuřice, okapané
1 1/2 šálku hnědého cukru
2 1/2 šálků kečupu
2 lžíce worcesterské omáčky
1/4 šálku bourbonu Jim Beam
1 lžička soli
1 lžička česnekového prášku
2 lžičky chilli prášek
1/2 lžičky hořčičného prášku
1/2 lžičky kajenského pepře
1/2 lžičky černého pepře
Preparation
Na pánvi na středním plameni opečte slaninu, dokud není propečená a nezačne křupavá. Vypusťte asi polovinu tuku a přidejte cibuli a papričky jalapeno. Vařte za častého míchání, dokud cibule a paprika nezměknou. Dát stranou.
Nastavte udírnu na 250-275 F pomocí dřevěných bisket Jim Beam.
Smíchejte zbývající ingredience ve velké míse a vmíchejte směs slaniny, cibule a papričky jalapeno. Rozložte do velké alobalové pánve na lasagne nebo jiného plechu, který lze vložit do udírny.
Umístěte pánev na lasagne na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley. Kouřte asi 3 hodiny. Omáčka by měla začít trochu houstnout a vydávat nádhernou vůni. Během uzení jednou nebo dvakrát promíchejte.
Whisky
Dub
Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.
Shop Now