Uzený vegetarián Chili Recept
Hledáte vydatný a chutný chilli recept, který je 100% bez masa? Naše uzená vegetariánská chilli je jen lístek! Toto jídlo, nabité kouřovými, pikantními příchutěmi a řadou zeleniny, fazolí a koření, jistě uspokojí i ty nejdanější masožravci.
Ingredients
1 plechovka smíšených chilli fazolí ledvin a pinto fazolí
6-8 sladkých minipapriček
1 šálek zeleninového vývaru
1 Can Rotel mírný
½ sladké cibule (nakrájené na kostičky)
1 PL kečupu
1 PL chilli omáčky Sriracha
1 PL BBQ omáčky
1 PL medu
¼ lžičky kajenského pepře
¼ ČL mletého bílého pepře
1 PL mletého oregana
1 PL veganské kořenící soli bez kuřecího masa
1 ½ ČL papriky
3 lžíce chilli prášek
3 lžíce mletého kmínu
1 PL cibulového prášku
1 PL uzená gouda v prášku
Obloha: směs sýra fiesta, zakysaná smetana a čerstvý koriandr
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací kuřácký stůl Bradley
Bradley kuřácké nepřilnavé silikonové podložky
Nástroje pro kuřáky Bradley
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen jeden
Nastavení Bradley Smoker:
Dřevo: Dub
Teplota: 300ºF (148,9ºC)
Časovač kouře: 140 minut
Časovač: 140 minut
Preparation
Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Papriky a cibuli opláchněte. Nakrájejte je na kostičky podle vaší chuti. Dávám přednost tomu, aby byl můj téměř nasekaný.
Do velkého hrnce přidejte vše výše uvedené v seznamu ingrediencí a vložte to do Bradley Smoker.
Kouřte 140 minut při 300ºF (148,9ºC).
Přidejte ozdoby dle vlastního výběru a užívejte si!
Recept od: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa