Smoked Vegetarian Chili

Uzený vegetarián Chili Recept



Hledáte vydatný a chutný chilli recept, který je 100% bez masa? Naše uzená vegetariánská chilli je jen lístek! Toto jídlo, nabité kouřovými, pikantními příchutěmi a řadou zeleniny, fazolí a koření, jistě uspokojí i ty nejdanější masožravci.

Ingredients

1 konzerva chilli fazolí (černé fazole v chilli omáčce)


1 plechovka smíšených chilli fazolí ledvin a pinto fazolí

6-8 sladkých minipapriček

1 šálek zeleninového vývaru

1 Can Rotel mírný

½ sladké cibule (nakrájené na kostičky)

1 PL kečupu

1 PL chilli omáčky Sriracha

1 PL BBQ omáčky

1 PL medu

¼ lžičky kajenského pepře

¼ ČL mletého bílého pepře

1 PL mletého oregana

1 PL veganské kořenící soli bez kuřecího masa

1 ½ ČL papriky

3 lžíce chilli prášek

3 lžíce mletého kmínu

1 PL cibulového prášku

1 PL uzená gouda v prášku

Obloha: směs sýra fiesta, zakysaná smetana a čerstvý koriandr

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoker

Skládací kuřácký stůl Bradley

Bradley kuřácké nepřilnavé silikonové podložky

Nástroje pro kuřáky Bradley

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen jeden

Nastavení Bradley Smoker:

Dřevo: Dub

Teplota: 300ºF (148,9ºC)

Časovač kouře: 140 minut

Časovač: 140 minut

Preparation

Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

Papriky a cibuli opláchněte. Nakrájejte je na kostičky podle vaší chuti. Dávám přednost tomu, aby byl můj téměř nasekaný.

Do velkého hrnce přidejte vše výše uvedené v seznamu ingrediencí a vložte to do Bradley Smoker.

Kouřte 140 minut při 300ºF (148,9ºC).

Přidejte ozdoby dle vlastního výběru a užívejte si!

Recept od: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa