Smoked Mushroom Caps

Uzený Houbové čepice



Umyté čepice houby jsou snadný recept a přidá eleganci k jakémukoli jídlu. Co by se mohlo pokazit uzené houby plněné uzenou klobásou?

Ingredients

12 Středně velké houby, stopky odstraněné

2-3 italské klobásy (liší se podle velikosti hub a klobás)

12 kostek extra starého čedaru (½ palcové kostky)

¼ šálku BBQ omáčky

Bikety s příchutí Bradley – jablko, třešeň, javor

Preparation

Syrovou klobásu vymačkejte ze střívek. Do každého kloboučku hub vtlačte trochu klobásového masa.

V každém kloboučku žampionu vmáčkněte do masa párku kostku extra starého čedaru.

Potřeme BBQ omáčkou.

Umístěte houbovou čepici na stojan Bradley Smoker.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (skvěle fungují jablko, třešeň nebo javor).

Kloboučky hub 2–3 hodiny udit.

Recept od: Steve Cylka

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now