Uzený Houbové čepice
Umyté čepice houby jsou snadný recept a přidá eleganci k jakémukoli jídlu. Co by se mohlo pokazit uzené houby plněné uzenou klobásou?
Ingredients
12 Středně velké houby, stopky odstraněné
2-3 italské klobásy (liší se podle velikosti hub a klobás)
12 kostek extra starého čedaru (½ palcové kostky)
¼ šálku BBQ omáčky
Bikety s příchutí Bradley – jablko, třešeň, javor
Preparation
Syrovou klobásu vymačkejte ze střívek. Do každého kloboučku hub vtlačte trochu klobásového masa.
V každém kloboučku žampionu vmáčkněte do masa párku kostku extra starého čedaru.
Potřeme BBQ omáčkou.
Umístěte houbovou čepici na stojan Bradley Smoker.
Nastavte udírnu na 250 °F pomocí Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (skvěle fungují jablko, třešeň nebo javor).
Kloboučky hub 2–3 hodiny udit.
Recept od: Steve Cylka
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now