Nacpaná uzená ricotta Zuketa rolí Recept
Snadné, zdravé a chutné. Tato tři slova se tak snadno nespojí, když mluví o receptu. Ale zkuste tuto ricottu plněnou cuketu a budete se mnou souhlasit.
Ingredients
2 Středně velké cukety
1 hrnek ricotty
Kůra z jednoho citronu
1 PL čerstvého/suchého kopru
Sůl pepř
Preparation
Oholte podélné plátky cukety pomocí mandolíny nebo (pokud jako já mandolínu nemáte kvůli nešťastné události s těžkým hrncem a dřezem plným nádobí) škrabkou na zeleninu.
Smíchejte dohromady ricottu, citronovou kůru, kopr a S&P.
Dvěma lžícemi (nebo jen rukama) vytvořte z ricottové směsi malou kuličku a položte ji na jeden konec cuketového proužku.
Kuličku ricottové směsi zabalte do délky cuketového proužku.
Pokud roláda nezůstane srolovaná, napíchneme ji trsátkem.
Rolky položte na hliníkový tác lícem nahoru (to znamená, že z vašeho pohledu je náplň uprostřed a cuketa je po obvodu)
Smoke rolls po dobu jedné hodiny při 200 °F s bílými sušenkami.
Vyjměte z udírny a podávejte teplé nebo při pokojové teplotě.
UŽÍVAT SI
Autor Lena Clayton
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now