smoked zucchini rolls

Nacpaná uzená ricotta Zuketa rolí Recept



Snadné, zdravé a chutné. Tato tři slova se tak snadno nespojí, když mluví o receptu. Ale zkuste tuto ricottu plněnou cuketu a budete se mnou souhlasit.

Ingredients

2 Středně velké cukety

1 hrnek ricotty

Kůra z jednoho citronu

1 PL čerstvého/suchého kopru

Sůl pepř

Preparation

Oholte podélné plátky cukety pomocí mandolíny nebo (pokud jako já mandolínu nemáte kvůli nešťastné události s těžkým hrncem a dřezem plným nádobí) škrabkou na zeleninu.

Smíchejte dohromady ricottu, citronovou kůru, kopr a S&P.

Dvěma lžícemi (nebo jen rukama) vytvořte z ricottové směsi malou kuličku a položte ji na jeden konec cuketového proužku.

Kuličku ricottové směsi zabalte do délky cuketového proužku.

Pokud roláda nezůstane srolovaná, napíchneme ji trsátkem.

Rolky položte na hliníkový tác lícem nahoru (to znamená, že z vašeho pohledu je náplň uprostřed a cuketa je po obvodu)

Smoke rolls po dobu jedné hodiny při 200 °F s bílými sušenkami.

Vyjměte z udírny a podávejte teplé nebo při pokojové teplotě.

UŽÍVAT SI

Autor Lena Clayton

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now