Smoked Corn On The Cob

Uzený Kukuřice na klasu Recept



Dopřejte si kouřovou a chutným potěšením z dokonale uzené kukuřice s tímto lákavým receptem. Po jemném namočení a kartáčování olivovým olejem je kukuřice odborně kouřena k dokonalosti, což má za následek lahodnou přílohu. Podávejte s klasickým máslem a solí nebo zvedněte zážitek přípravou bylinného másla směsí čerstvých bylin pro další výbuch chuti.

Ingredients

6 až 12 kukuřičných klasů, plevy

120 ml (½ c) olivový olej

1 Svazek zelené cibule nakrájené nadrobno

Voda

Preparation

Jemně stáhněte slupky na každém uchu, odstraňte hedvábí, ale ne slupky.

Vložte kukuřici do velké nádoby a zalijte vodou. Nechte několik hodin máčet.

Vyjměte z vody a osušte.

Každý kukuřičný klas potřete olivovým olejem a posypte lžičkou zelené cibulky.

Obnovte kukuřici se slupkami.

Způsob kouření:

Umístěte kukuřici na udírny.

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (225 °F).

Pomocí bisket s příchutí Olše kouřte/vařte kukuřici asi 1-½ hodiny, v polovině se jednou otočí.

Sloužit:

Odstraňte slupky a podávejte s máslem a solí.

Pro jiný chuťový zážitek zkuste přimíchat trochu bylinkového másla:

V malé misce smíchejte máslo a směs bylinek, jako je pažitka, petržel, koriandr, estragon a/nebo kopr.

Naplňte ramekins bylinkovým máslem a chlaďte, dokud nejsou připraveny k podávání.

Olše
 dřevo

Olšové bikety pro kuřáky Bradley

Olše se běžně používá pro uzený losos kvůli své jemnější chuti. Díky své lehké, sladké a pižmové chuti se však jedná o jemnou kouřovou příchuť, která se hodí téměř ke každému pokrmu.

Shop Now