Kouř, který Pražená květák
Tento Spinced Smoke Roasted Cauliflower je fantastický způsob, jak změnit věci nahoru.
Ingredients
1 Celý květák
50 g změklého nesoleného másla
Šťáva z 1 citronu
1 stroužek mletého česneku
1 lžička mleté skořice
1 lžička mletého škumpy
1 lžička mletého kmínu
1 lžička mletého koriandru
1. Garam Masala
1 lžička Aleppského pepře - Pul Biber
1/4 lžičky mletého kardamomu
Preparation
Metoda:
Všechny ingredience kromě květáku smícháme v míse a dobře promícháme. Na konci by měla mít 1 jednotnou barvu, ne pruhovaná.
Vnější listy květáku ořízněte.
Přiveďte k varu velký hrnec s dobře osolenou vodou a přidejte květák.
Jakmile se vrátíte k varu, nechte vařit 7-10 minut, dokud nezměkne na nůž, ale stále s malým odporem. Dávejte pozor, abyste nepřevařili, protože se rozpadne.
Květák sceďte a nechte 10 minut vařit.
Zapněte udírnu a jednou nastavte teplotu na 110C až do teploty zapněte udírnu. Použili jsme biskety s příchutí třešňového dřeva, ale můžete použít biskety s příchutí Bradley, které chcete.
Potřete hojně kořeněným máslem a snažte se dostat mezi růžičky do vnitřního květáku, pokud to vůbec půjde. Nechte si přibližně 1/4-1/3 hřbetu na podlévání.
Květák vložíme do udírny s odkapávací miskou a necháme 1 hodinu udit a v polovině potřeme zbylým kořeněným máslem.
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now