Smoked Acorn Squash Recipe

Uzený Acorn Squash Recept



Tento lahodný recept na squash uzeného žaludu je ideální pro podzim! Kořeněná zálivka másla přidává teplou, uklidňující chuť, zatímco kuřácký proces naplňuje squash s bohatou kouřovou chutí.

Ingredients

1 Velký žalud dýně

5 ml (1 lžička) řepkového nebo kukuřičného oleje

Poleva z kořeněného másla:

60 až 90 ml (4 až 6 polévkových lžic) másla

10 ml (2 lžičky) hnědého cukru

5 ml (1 lžička) skořice

3 ml (½ lžička) muškátový oříšek

1 ml ( lžička) kajenský pepř (volitelně)

30 ml (2 lžíce) nasekaných pekanových ořechů na ozdobu (volitelně)

Preparation

Dýni rozkrojte napůl, ale nevyndávejte semínka. Semena pomáhají udržovat tykve vlhké při vaření. Řezné plochy tykve i zvenku potřete olejem.

Způsob kouření:

Pomocí bisket s příchutí Maple přiveďte teplotu udírny Bradley na přibližně 90 °C až 105 °C (200 °F až 220 °F). Přikryjte stojany na udírnu gázou a položte tykve řezem dolů na stojany v udírně.

Vařte asi 2 hodiny nebo do měkka. Zatímco se squash vaří, rozpusťte máslo v malé pánvi nebo misce a vmíchejte hnědý cukr, skořici, muškátový oříšek a kajenský pepř. Udržujte máslo teplé, dokud není potřeba.

Sloužit:

Když je dýně uvařená, vyškrábněte z každé poloviny semínka a poloviny nakrájejte na čtvrtiny. Každý kousek tykve potřeme lžící kořeněným máslem, posypeme nasekanými pekanovými ořechy a podáváme horké.

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now