preparing smoked garlic recipe

Uzený Česnek Recept



Jím hodně česneku a jedním z mých oblíbených způsobů, jak připravit česnek, je pečení. Ale když chci dát jídlo, jako je bramborová kaše, nebo můj oblíbený recept na polévku trochu navíc, přidám uzený česnek.

Ingredients

1 cibule česneku

½ Olivový olej

Špetka soli

Preparation

Odřízněte horní část cibulky česneku, abyste odhalili horní část každého stroužku česneku.

Žárovku potřeme olivovým olejem a posypeme solí.

Vložte česnek do předehřáté udírny na 150-165 °F a kuřte asi 1 hodinu.

Vyjměte česnek z udírny a zabalte žárovku do hliníkové fólie.

Vložte cibuli s česnekem zpět do udírny na další přibližně 1 hodinu, dokud stroužky nezměknou (rád udím česnek při uzení jiných věcí při nižších teplotách, jako jsou klobásy nebo ryby, protože většina příchutí bisket funguje dobře).

Vyjměte česnek z udírny a přidejte stroužky do svých oblíbených receptů, zbylý česnek skladujte v lednici až 1 týden.