Smoky Baba Ganoush (Eggplant Dip)

Uzený Baba Ganoush Recept



Smoked Baba Ganoush je tradiční rozpětí lilku, ale s přidanou kouřovou chutí. Podávejte teplé nebo studené s pita nebo zeleninou. Nebo v chutném zábalu!

Ingredients

1 lilek

⅓ šálek tahini (sezamové máslo)

2-4 stroužky česneku

1 lžíce čerstvé petrželky, nasekané

1 PL olivového oleje

Šťáva a kůra z 1 citronu

½ lžičky kmínu

Sůl a pepř, podle chuti

Bradley Flavor Biquettes – Olše

Preparation

Předehřejte udírnu na 200-225 °F pomocí bisket s příchutí Bradley Alder.

Před vložením do udírny na 2 hodiny nebo do změknutí lilku propíchněte brodem několik otvorů.

Slupku lilku oloupejte. To by mělo být snadné, pokud je lilek zcela uvařený, a uložte dužinu.

Uvařenou dužinu lilku a zbývající ingredience přidejte do mixéru.

Mixujte do hladka, v případě potřeby přidejte více olivového oleje.

Podávejte teplé nebo studené s pitou nebo zeleninou. Nebo v chutném obalu!

Recept od: Lena Clayton

Olše
 dřevo

Olšové bikety pro kuřáky Bradley

Olše se běžně používá pro uzený losos kvůli své jemnější chuti. Díky své lehké, sladké a pižmové chuti se však jedná o jemnou kouřovou příchuť, která se hodí téměř ke každému pokrmu.

Shop Now