Uzený Růžičková kapusta
Dopřejte si neodolatelným příchutí těchto uzených růžičkových klíčků, které jsou perfektní směsí kouření a něhy. S jednoduchým kořením a mrholením balsamické glazury, přelité krémovým jehněčím sýrem, je každý kousnutí prasknutím pikantního potěšení, které vám umožní více toužit.
Ingredients
10 růžičkové kapusty
2 PL olivového oleje
Koření
1 ČL mořské soli
1 ČL čerstvě mletého pepře
2 PL balzamikového octa
2 lžíce másla
Krémový jehněčí sýr na sekání
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací kuřácký stůl Bradley
Bradley kuřácké nepřilnavé silikonové podložky
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen one
Nastavení Bradley Smoker:
Dřevo: Pivo
Teplota: 226ºF (107.8°C)
Časovač kouře: 60 minut
Časovač: 120 minut
Preparation
Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Omyjte a nakrájejte růžičkovou kapustu na poloviny nebo na čtvrtiny.
Do střední mísy přidejte růžičkovou kapustu, olivový olej, sůl, pepř, rozpuštěné máslo a promíchejte.
Obalené růžičkové kapusty vložte na udírnu a vložte je do udírny. Nastavte časovač na 70 minut.
Udit růžičkovou kapustu do změknutí (test vidličkou), vařit dalších 10 minut, pokud je to potřeba.
Ružičkovou kapustu dejte stranou, aby na pár minut vychladla. Každou růžičkovou kapustu pokapejte balzamikovou polevou, nastrouhejte na ni sýr a užívejte si!
Recept od: MoodieFoodieTulsa
Pivo
Dřevo
Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.
Shop Now