Smoked Brussel Sprouts Recipe

Uzený Růžičková kapusta



Dopřejte si neodolatelným příchutí těchto uzených růžičkových klíčků, které jsou perfektní směsí kouření a něhy. S jednoduchým kořením a mrholením balsamické glazury, přelité krémovým jehněčím sýrem, je každý kousnutí prasknutím pikantního potěšení, které vám umožní více toužit.

Ingredients

10 růžičkové kapusty

2 PL olivového oleje

Koření

1 ČL mořské soli

1 ČL čerstvě mletého pepře

2 PL balzamikového octa

2 lžíce másla

Krémový jehněčí sýr na sekání

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoker

Skládací kuřácký stůl Bradley

Bradley kuřácké nepřilnavé silikonové podložky

Nástroje Bradley Smoker

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen one

Nastavení Bradley Smoker:

Dřevo: Pivo

Teplota: 226ºF (107.8°C)

Časovač kouře: 60 minut

Časovač: 120 minut

Preparation

Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

Omyjte a nakrájejte růžičkovou kapustu na poloviny nebo na čtvrtiny.

Do střední mísy přidejte růžičkovou kapustu, olivový olej, sůl, pepř, rozpuštěné máslo a promíchejte.

Obalené růžičkové kapusty vložte na udírnu a vložte je do udírny. Nastavte časovač na 70 minut.

Udit růžičkovou kapustu do změknutí (test vidličkou), vařit dalších 10 minut, pokud je to potřeba.

Ružičkovou kapustu dejte stranou, aby na pár minut vychladla. Každou růžičkovou kapustu pokapejte balzamikovou polevou, nastrouhejte na ni sýr a užívejte si!


Recept od: MoodieFoodieTulsa

Pivo
Dřevo

Pivní biskety pro kuřáky Bradley

Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.

Shop Now