Uzený Grilované salsy Recept
Rád dělám salsu. Obzvláště když se zima začne kopat, myslím, že mi to připomíná ty dlouho pryč letní dny, kdy jsem měl svého kuřáka Bradleyho běžet téměř každý den. Salsy můžete vyrobit téměř ze všeho. Grilování ingrediencí nejprve dává skvělou kouřovou rotaci čerstvých příchutí, které zapůsobí téměř na všechny. Vyzkoušejte některou z těchto salsas a jsem si jistý, že budete souhlasit!
Ingredients
Salsa Verde na grilu:
6 rajčat
1 paprička Jalapeno
2 lžíce čerstvého koriandru, nahrubo nasekaného
¼ Bílá cibule, nasekaná
¼ lžičky soli
Salsa z grilované kukuřice:
2 kukuřičné klasy
¼ cibule, nasekaná
2 rajčata; semen a nakrájený na kostičky
1 paprička Jalapeno; mletá (a se semínky, pokud chcete jemnější salsu)
Šťáva a kůra z 1 limetky
¼ šálku čerstvého koriandru; sekaný
Sůl pepř
Preparation
Salsa Verde na grilu:
Odstraňte slupky z tomatillos a vložte je na předehřátý gril.
Tomatillos grilujte do zuhelnatění (asi 5 minut, v polovině otočte).
Smíchejte tomatillos, jalapeno a koriandr v kuchyňském robotu, dokud nevznikne hrubé pyré.
Vmícháme bílou cibuli a sůl a podáváme!
Salsa z grilované kukuřice:
Nechte slupku na kukuřici a grilujte na předehřátém grilu, dokud dobře nezuhelnatí.
Odstraňte slupky a hedvábí a kukuřici umístěte na gril na dalších 3–5 minut, přičemž samotnou kukuřici zlehka zuhelnajte.
Odřízněte kukuřičný klas.
Smíchejte kukuřičná zrna a zbývající ingredience v misce, dochuťte solí a pepřem.
Užívat si!!
Autor Lena Clayton