Smoked Potatoes Recipe

Uzený Brambory Recept



Pokud hledáte snadnou přílohu, kterou můžete udělat pro vaši rodinu a přátele; už nehledejte. Uzené brambory chutnají jako žádné jiné brambory. Tento jednoduchý recept používám, abych zapůsobil na svou rodinu, když máme náladu na brambory. Kouření brambor je jako vaše oblíbené podtržení, které se nikdy nezbavíte ve svém šatníku. Můžete je oblékat nahoru nebo dolů, ale v každém případě necháte vaše hosty chtějí víc. Ve svém receptu používám kuřáka Bradley (Electric Smoker), abych mohl dosáhnout dokonalé kouřové chuti.

Ingredients

6 červenohnědých brambor

5 PL olivového oleje

2 lžičky mořské soli

Polevy:

6 PL másla

6 PL zakysané smetany

6 polévková lžíce strouhaný sýr Coby jack

1 ČL pažitky

Nastavení Bradley Smoker:

Doba vaření: 2 hodiny minut

Doba kouření: 2 hodiny

Teplota vaření: 230ºF

Příchuť Wood Bisquette: Mesquite

Preparation

Předehřejte udírnu na 230ºF a nechte dřevo 2 hodiny kouřit. Na uzené brambory jsem použil dřevo Mesquite.

Brambory očistěte pod vodou a osušte.

Vidličkou na každé straně do brambor propíchněte otvory, aby brambory v udírně neexplodovaly.

Každou bramboru potřete olivovým olejem na slupce (to pomůže bramborám udržet vlhkost).

Každou slupku brambor posypte mořskou solí (některá odpadne a nevadí)

Je čas kouřit! Umístěte brambory na své Bradley Smoker a vařte 2 hodiny nebo tak dlouho, dokud je nebudete moci snadno propíchnout vidličkou.

Přidejte polevy dle vlastního výběru. Použila jsem máslo, zakysanou smetanu, strouhaný sýr, domácí BBQ omáčku a nasekanou pažitku. Vložte zpět do udírny na 5 minut nebo dokud se sýr nerozpustí.

Užívat si!

Recept od: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now