alt="boston beans"

Uzený Bostonské fazole Recept



Postupujte podle těchto jednoduchých pokynů a připravte uzené bostonské fazole. K vytvoření úžasné chuti budete používat námořní fazole, melasy, hnědý cukr a další koření.

Ingredients

½ Libra slaniny - tenké plátky

2 cibule - nakrájené na kostičky

1 Sladká paprika (červená, oranžová, žlutá) - nakrájená na kostičky

3 plechovky fazolí, scezené (nebo 3 šálky suchých fazolí namočených přes noc a poté vařených 1-2 hodiny do měkka)

2½ Cups kečup

¼ Šálek melasy

1 hrnek hnědého cukru

2 PL worcesterské omáčky

1 ČL soli

1 PL česnekového prášku

1 ČL chilli prášek

½ ČL hořčičného prášku

½ Tsp Černý pepř

Preparation

Nastavte Bradley Smoker na 250ºF, s použitím dřeva dle výběru (používám hickory nebo mesquite pro tyto fazole).

Na pánvi opečte slaninu, cibuli a na kostičky nakrájenou papriku, dokud cibule nezačne měknout a ze slaniny se nevypeče hodně tuku. Vypusťte většinu tuku ze slaniny, ponechte si asi 2-3 polévkové lžíce.

Ve velké míse prošlehejte kečup, melasu, hnědý cukr, worcesterskou omáčku a koření, dokud se nespojí.

Vmíchejte fazole, slaninu a cibuli a odloženou slaninu s omáčkou, dokud se vše obalí v omáčce.

Nalijte do zapékací misky na jednorázový hliníkový tác.

Udit fazole po dobu 2-3 hodin.

Podle: Steve Cylka

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now