Uzený Bostonské fazole Recept
Postupujte podle těchto jednoduchých pokynů a připravte uzené bostonské fazole. K vytvoření úžasné chuti budete používat námořní fazole, melasy, hnědý cukr a další koření.
Ingredients
½ Libra slaniny - tenké plátky
2 cibule - nakrájené na kostičky
1 Sladká paprika (červená, oranžová, žlutá) - nakrájená na kostičky
3 plechovky fazolí, scezené (nebo 3 šálky suchých fazolí namočených přes noc a poté vařených 1-2 hodiny do měkka)
2½ Cups kečup
¼ Šálek melasy
1 hrnek hnědého cukru
2 PL worcesterské omáčky
1 ČL soli
1 PL česnekového prášku
1 ČL chilli prášek
½ ČL hořčičného prášku
½ Tsp Černý pepř
Preparation
Nastavte Bradley Smoker na 250ºF, s použitím dřeva dle výběru (používám hickory nebo mesquite pro tyto fazole).
Na pánvi opečte slaninu, cibuli a na kostičky nakrájenou papriku, dokud cibule nezačne měknout a ze slaniny se nevypeče hodně tuku. Vypusťte většinu tuku ze slaniny, ponechte si asi 2-3 polévkové lžíce.
Ve velké míse prošlehejte kečup, melasu, hnědý cukr, worcesterskou omáčku a koření, dokud se nespojí.
Vmíchejte fazole, slaninu a cibuli a odloženou slaninu s omáčkou, dokud se vše obalí v omáčce.
Nalijte do zapékací misky na jednorázový hliníkový tác.
Udit fazole po dobu 2-3 hodin.
Podle: Steve Cylka
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now