Uzený Artičoky Recept
Tyto kouřové artyčoky jsou skvělé samy o sobě nebo s trochou byliny mayo. Také dobře se spárují s vepřovým masem.
Ingredients
Přibližně 12-15 zavařených celých artyčokových srdíček
2 polévkové lžíce vašeho oblíbeného koření (použil jsem směs Cajun s trochou přidaného kajenu pro více tepla!)
Bradley Smoker Hickory Bisquettes
Preparation
Připravte udírnu na studené uzení s bisketami Hickory.
Artyčoková srdíčka rozpůlíme.
Přidejte požadovanou směs koření nebo jen trochu soli a pepře.
Artyčoky rovnoměrně rozložte na udírnu nebo je položte na Magic Mat na mřížku.
Studený kouř po dobu 2 hodin.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now