Nacpaný a kouřený Houbové čepice Recept
Hledáte chutný a zdravý předkrm? Náš plněný a uzený recept na houbové čepice obsahuje jemné houbové čepice naplněné lahodnou směsí sýra a poté pomalu kouřová pro kouřovou a uspokojivou chuť, která vám umožní více.
Ingredients
Houby - stonky odstraněny
Uzený česnek:
1 velká hlava česneku
1 PL extra panenského olivového oleje
Preparation
Houby:
1. Předehřejte udírnu na 320ºF (160ºC). Polovinu stonků nakrájíme nadrobno
2. Smíchejte nakrájené stonky hub, nádivkovou směs, sýr, máslo a cibuli v misce.
3. Míchejte, dokud se dobře nepromísí.
4. Do každého klobouku žampionů lžící přidejte asi 1 lžičku houbové směsi.
5. Položte je na nevymaštěný plech.
6. Udit po dobu 12 minut nebo do úplného zahřátí. Podávejte je, dokud jsou ještě teplé.
Uzený česnek:
1. Předehřejte udírnu na 225ºF (107ºC).
2. Odřízněte vršek hlavičky česneku, položte ji na tác v udírně a česnek pokapejte 1 lžící olivového oleje
3. Vložte česnek do udírny na 45 minut. Když je česnek měkký a hnědý, je hotovo.
4. Česnek nechte vychladnout, pak polovinu vydlabejte jako přísadu do receptu. Je také docela dobré to smíchat se solí a namazat na trochu křupavého chleba.
Recept od: Marc je na grilu