Stuffed and Smoked Mushroom Caps Recipe

Nacpaný a kouřený Houbové čepice Recept



Hledáte chutný a zdravý předkrm? Náš plněný a uzený recept na houbové čepice obsahuje jemné houbové čepice naplněné lahodnou směsí sýra a poté pomalu kouřová pro kouřovou a uspokojivou chuť, která vám umožní více.

Ingredients

Houby - stonky odstraněny

Uzený česnek:

1 velká hlava česneku

1 PL extra panenského olivového oleje

Preparation

Houby:

1. Předehřejte udírnu na 320ºF (160ºC). Polovinu stonků nakrájíme nadrobno

2. Smíchejte nakrájené stonky hub, nádivkovou směs, sýr, máslo a cibuli v misce.

3. Míchejte, dokud se dobře nepromísí.

4. Do každého klobouku žampionů lžící přidejte asi 1 lžičku houbové směsi.

5. Položte je na nevymaštěný plech.

6. Udit po dobu 12 minut nebo do úplného zahřátí. Podávejte je, dokud jsou ještě teplé.

Uzený česnek:

1. Předehřejte udírnu na 225ºF (107ºC).

2. Odřízněte vršek hlavičky česneku, položte ji na tác v udírně a česnek pokapejte 1 lžící olivového oleje

3. Vložte česnek do udírny na 45 minut. Když je česnek měkký a hnědý, je hotovo.

4. Česnek nechte vychladnout, pak polovinu vydlabejte jako přísadu do receptu. Je také docela dobré to smíchat se solí a namazat na trochu křupavého chleba.

Recept od: Marc je na grilu