Boston Baked Beans

Smokovaný bostonský styl Candy-„Ized“ Pečené fazole Recept



Po celá léta používám tvrdě pečené fazole. Víš co myslím. Procházení sušených fazolí hledají malé kameny a špatné fazole. Pak tu bylo, že přes noc namáčení atd.

Jednoho dne jsem narazil na značku pečených fazolí, se kterými jsem cítil, že můžu pracovat. Nyní mám dva recepty na tyto typy fazolí. Jedním z nich je těžší bez uzeného bostonského bonbónu-„Ized“ fazole. Druhý je lehčí, ale je „uzený“. Recept níže je pro uzenou/ lehčí fazole.

Pokud jste do fazolí BBQ ve stylu Texas, pak to není pro vás.

Tato fazole bude mít lehkou chuť kouře. Něco jako sladký malý přízvuk. Před lety jsem udělal 50 galonů na venkovní svatbu. Nebyl zbývající dobrý galon, který by si vzal domů.

Užívat si!
Olds

Ingredients

1 šálek baleného tmavě hnědého cukru

6 oz melasa

4 oz javorový sirup – jantar

Originální pečené fazole ve starém stylu 56 Oz Bush

1 PL žluté hořčice

2 PL suché hořčice

1 libra kvalitní slaniny

1 Dobrá velikost cibule. Žlutá nebo bílá - BEZ SLADKÉ cibule

Preparation

Vezměte asi 60% libry slaniny spolu s cibulí, která je oloupaná a nakrájená na 6 kusů.

Umístěte je do udírny a 2 hodiny kouřte s javorem. Teplota boxu 225°F.

Uzenou slaninu a cibuli nakrájíme na sousto.

Přidejte všechny ostatní ingredience.

Míchejte, dokud si nebudete jisti, že se hnědý cukr úplně rozpustí a barva nebude jednotná.

Vezměte zbývající (neuzenou) slaninu a přikryjte fazole.

Vložte do předehřáté trouby na 350 °F. Pečeme 1:1½ hodin.

Zamíchejte fazole. Dobře je promíchejte. To je místo, kde ho můžete ztratit přílišným vařením fazolí. Není nic horšího, než si dát sušenou fazoli „nakrájenou“ na cukroví.

Každých 15 minut fazole znovu promíchejte, ale každých 15 minut budete omáčku „testovat“:

Odstraňte část omáčky a vložte ji do skleněné mísy a nechte ji vychladnout.

Rozložte je po stranách mísy, otočte mísu na bok a pokud omáčka nestéká, fazole jsou hotové.

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now