Marinated Smoked Olives Recipe

Marinovaný Uzené olivy Recept



Od kuřáka Habanero

Skupina z nás se schází jednou ročně a porovnáme potraviny, které jsme si sami vyrobili, které lze podávat z chladiče. Toto je jedno ze tří pokrmů, které jsem letos přinesl (2009), a zdaleka můj oblíbený, a také velký hit s ostatními členy skupiny.

Ingredients

Dvě 6 oz nebo 8 oz plechovky zralých černých oliv bez pecky - balené ve vodě

¼ C balzamikový ocet

1 až 2 lžíce jablečného octa (upravte si, jak pikantní to máte rádi)

2 PL extra panenského olivového oleje

½ Velká žlutá cibule - odřízněte kořen na stonek a nakrájejte na velmi tenké plátky

2 střední stroužky česneku – nakrájené na velmi tenké plátky

1 PL worcesterské omáčky

Štípněte suché drcené vločky červené papriky

Sůl a pepř na dochucení

Recept lze snadno zdvojnásobit

Preparation

Olivy sceďte a rozložte je na několik vrstev papírových ručníků a nechte 30 minut sušit na vzduchu.

Olivy lehce potřete olivovým olejem (velmi tenký film). Použijte nastavení studeného kouře a studený kouř po dobu 2 hodin. Použil jsem pekanové ořechy a vyšlo to skvěle.

Ukaž na Bradleyho Jerky Rack, právě vyjmutý z kuřáku.

Zatímco olivy jsou v udírně; v malé misce smícháme všechny ingredience kromě cibule a česneku.

Když jsou ingredience dobře promíchané, ochutnejte a upravte koření.

Přidejte cibuli a česnek (pokud máte pocit, že máte příliš mnoho cibule, můžete je snížit); nakonec vmícháme olivy.

Pokud olivy nejsou zcela ponořené, přidejte více balzamikového octa a olivového oleje (2 díly balzamikového octa a 1 díl oleje) a v případě potřeby upravte jablečný ocet.

Vložte všechny přísady do vzduchotěsné nádoby. Zjistil jsem, že na to dobře funguje ziploc four cup Twist'n Loc - kvart mason jar bude také fungovat.

Ujistěte se, že používáte nereaktivní nádobu, jako je sklo, plast nebo nerezová ocel.

Proces marinování:

Za občasného míchání necháme 24 hodin uležet v chladné místnosti.

Pokud jste použili nádobu nebo sklenici Twist'n Loc, stačí s ní pár zatřesení.

Přendejte do lednice a pro dosažení nejlepších výsledků je nechte ještě 2 dny marinovat.

Delší marinování zvyšuje chuť oliv.

Vyjměte z lednice a nechte 20 minut uležet při pokojové teplotě a poté před podáváním promíchejte.

Olivy lze skladovat v lednici asi 2 týdny.

Čím vyšší teplotu budete olivy podávat, tím více kouřové chuti získáte.

Při nižších teplotách podávání získáte výraznější octovou chuť.

Variace:

Pokud chcete, můžete smíchat černé a kalamata olivy, nebo libovolnou kombinaci nebo smíšené olivy, až do jedné libry. Pokud používáte zelené olivy ve slaném nálevu, buďte opatrní s přidáním jakékoli další soli.

Před uzením a/nebo marinováním naplňte olivy sýrem, kousky šunky nebo dokonce ořechy.

Místo česneku použijte nakrájený čerstvý zázvor.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now