Pumpkin Soup Recipe

Dýňová polévka Recept



Na podzim zahřejte uklidňující misku uzené dýňové polévky, vyrobená z kuřáka P10 Bradley a směsicí oteplovací koření, jako je kmín a chili chilli. Uzená dýňová buničina, cibule a mrkev se vařily v zeleninovém vývaru a mísily se s hladkou texturou - tento recept je perfektní rovnováhou kouřových, sladkých a kořenitých.

Ingredients

½ dýně

2 bobkové listy

2 žluté cibule

3 nakrájené mrkve

4 šálky zeleninového vývaru

1 ČL soli

1 ČL pepře

1 ČL mletého kmínu

1 ČL chipotle chilli prášek

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoker

    Skládací stůl Bradley Smoker

    Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker

    Nástroje Bradley Smoker

    Thermoworks timestick trio

    Thermoworks thermapen one

    Nastavení Bradley Smoker:

    Bisquette: Hunter's Blend

    Teplota: 226ºF (107.8°C)

    Časovač kouře: 46 minut

    Časovač: 46 minut

    Preparation

    Nastavte Bradley Smoker na uvedená nastavení.

    Přidejte ½ dýně, mrkve a cibule do udírny a udělejte. Odstraňte po 45 minutách.

    Vydlabejte dýňovou dužinu (použijte pouze dužinu) a cibuli nakrájejte na drobno.

    Do velkého hrnce přidejte dužinu z dýně, nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkev, zeleninový bujón, sůl, pepř, mletý kmín, chipotle chilli prášek a vařte, dokud zelenina nezměkne (asi 30 minut).

    Pomocí emulgátoru rozmixujte všechnu zeleninu do hladké textury.

    Volitelné – Pokud máte rádi polévky více tekuté, můžete postupovat podle tohoto kroku. Pomocí sítka nalijte polévku do sítka, abyste vytáhli dužinu.

    Užívat si!

    Recept podle Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa

    Hunter's
     Směs

    Hunters Blend Biquettes pro Bradley Smoker

    Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.

    Shop Now