Dýňová polévka Recept
Na podzim zahřejte uklidňující misku uzené dýňové polévky, vyrobená z kuřáka P10 Bradley a směsicí oteplovací koření, jako je kmín a chili chilli. Uzená dýňová buničina, cibule a mrkev se vařily v zeleninovém vývaru a mísily se s hladkou texturou - tento recept je perfektní rovnováhou kouřových, sladkých a kořenitých.
Ingredients
½ dýně
2 bobkové listy
2 žluté cibule
3 nakrájené mrkve
4 šálky zeleninového vývaru
1 ČL soli
1 ČL pepře
1 ČL mletého kmínu
1 ČL chipotle chilli prášek
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen one
Nastavení Bradley Smoker:
Bisquette: Hunter's Blend
Teplota: 226ºF (107.8°C)
Časovač kouře: 46 minut
Časovač: 46 minut
Preparation
Nastavte Bradley Smoker na uvedená nastavení.
Přidejte ½ dýně, mrkve a cibule do udírny a udělejte. Odstraňte po 45 minutách.
Vydlabejte dýňovou dužinu (použijte pouze dužinu) a cibuli nakrájejte na drobno.
Do velkého hrnce přidejte dužinu z dýně, nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkev, zeleninový bujón, sůl, pepř, mletý kmín, chipotle chilli prášek a vařte, dokud zelenina nezměkne (asi 30 minut).
Pomocí emulgátoru rozmixujte všechnu zeleninu do hladké textury.
Volitelné – Pokud máte rádi polévky více tekuté, můžete postupovat podle tohoto kroku. Pomocí sítka nalijte polévku do sítka, abyste vytáhli dužinu.
Užívat si!
Recept podle Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa
Hunter's
Směs
Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.
Shop Now