Dvojitý uzený Brambory Recept
Tento dvojitý uzený recept na brambory je něco jiného, protože lahodné kouřové chuťové brambory získávají z kouření.
Jediné, co musíte udělat pro přípravu tohoto receptu, je kouřit/vařit brambory po dobu 3 hodin s hickory biskquettes. Naplňte je a zpět k kuřáku dalších 30 minut, jen aby se sýr roztavil.
Ingredients
4 červenohnědé brambory
2 PL olivového oleje
1 šálek strouhaného Monterey Jack Cheddar (a něco navíc na polevu)
1-2 lžíce jalapeños, zbavených semínek a nakrájených na kostičky
4 unce. Smetanový sýr, měkčený
3 lžíce másla, změklé
3-4 zelené cibule, nakrájené na plátky
6 Plátky slaniny, smažené a rozdrobené
¼ šálku husté smetany ke šlehání
2 PL česnekového prášku
Sůl pepř
Biskety s příchutí Bradley – Hickory
Preparation
Předehřejte udírnu na 240 °F pomocí Hickory Bisquettes.
Brambory omyjeme a osušíme.
Brambory potřeme olivovým olejem.
Udit 3 hodiny v předehřáté udírně nebo do změknutí
Brambory nakrájejte na polovinu.
Vnitřek brambor vydlabeme ze slupky. Ujistěte se, že ponecháte část dužiny, aby byla dostatečně pevná, aby udržela náplň.
Brambory rozmačkejte se zbylými ingrediencemi a dochuťte solí a pepřem podle chuti.
Bramborové slupky naplňte náplní a posypte trochou sýra navíc.
Brambory dejte na pekáč a vraťte do udírny na dalších 30 minut.
Recept od: Lena Clayton
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now