Double Smoked Potato

Dvojitý uzený Brambory Recept



Tento dvojitý uzený recept na brambory je něco jiného, ​​protože lahodné kouřové chuťové brambory získávají z kouření.

Jediné, co musíte udělat pro přípravu tohoto receptu, je kouřit/vařit brambory po dobu 3 hodin s hickory biskquettes. Naplňte je a zpět k kuřáku dalších 30 minut, jen aby se sýr roztavil.

Ingredients

4 červenohnědé brambory

2 PL olivového oleje

1 šálek strouhaného Monterey Jack Cheddar (a něco navíc na polevu)

1-2 lžíce jalapeños, zbavených semínek a nakrájených na kostičky

4 unce. Smetanový sýr, měkčený

3 lžíce másla, změklé

3-4 zelené cibule, nakrájené na plátky

6 Plátky slaniny, smažené a rozdrobené

¼ šálku husté smetany ke šlehání

2 PL česnekového prášku

Sůl pepř

Biskety s příchutí Bradley – Hickory

Preparation

Předehřejte udírnu na 240 °F pomocí Hickory Bisquettes.

Brambory omyjeme a osušíme.

Brambory potřeme olivovým olejem.

Udit 3 hodiny v předehřáté udírně nebo do změknutí

Brambory nakrájejte na polovinu.

Vnitřek brambor vydlabeme ze slupky. Ujistěte se, že ponecháte část dužiny, aby byla dostatečně pevná, aby udržela náplň.

Brambory rozmačkejte se zbylými ingrediencemi a dochuťte solí a pepřem podle chuti.

Bramborové slupky naplňte náplní a posypte trochou sýra navíc.

Brambory dejte na pekáč a vraťte do udírny na dalších 30 minut.

Recept od: Lena Clayton

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now